Dodaj do ulubionych

dałam mu dziś morelkę w słoiczki i ktrzywił się

18.07.07, 14:54
przeokrutmoe i plul nawet, chyba mu nie smakowało. Przyniosłam więc jabłuszko
ale i tym nie dał sie zachęcic,
cycek znów wygrałsmile
Obserwuj wątek
    • dziubasek_ona arbuz 18.07.07, 18:27
      a ja dałam dzisiaj synkowi zmiksowanego arbuza, wypił aż 130ml i chciał jeszcze,
      ale co za dużo to niezdrowo smile
    • spaska Re: dałam mu dziś morelkę w słoiczki i ktrzywił s 18.07.07, 18:46
      dla mojej niuni morelki tez są wstrętnesmile)tak samo jak jabluszko, banany i
      gruszki, innych owocow jej nie dawałamsmile)
      • matylda07 Re: dałam mu dziś morelkę w słoiczki i ktrzywił s 18.07.07, 23:46
        he he moja wsuwa banany aż miło. Dzisiaj dostała pierwszy raz i od razu dwa
        zjadła. Nie nadążałam podawać. Na razie wszystko z córą ok.
    • lilka11333 Re: dałam mu dziś morelkę w słoiczki i ktrzywił s 19.07.07, 15:54
      Lilka tez sie krzywila właściwie przy kazdym nowym daniu, ale to dlatego ze dla
      nich to jest totalna nowość, podniebienie musi sie przyzwyczaic do innych niz
      mleko smaków. Ja podawalam dalej mimo krzywizny na twarzy az w koncu sie
      przyzwyczila.
    • matylda07 Dzisiaj kupiłam brzoskwinię 19.07.07, 21:02
      namęczyłam się, umyłam, obrałam ze skóry, zmiksowałam i sama zjadłam papkę, bo
      nie smakowało. Arbuza też kupiłam, ale po zmiksowaniu wyszła woda i nie chciała
      pić tego mętnego płynu. Chyba musiałabym rozdrobnić np. widelcem
      • amagda80 Re: Dzisiaj kupiłam brzoskwinię 20.07.07, 16:37
        to ja mam lepiej smile zeby nie wydawac fortuny na sloiczki zrobilam ziemniaczki ze
        szpinakiem samodzielnie; a mala- odruch wymiotny i nie bylo mowy o jedzeniu; to
        samo marchewka z ziemniakami; a ze sloiczka jedno i drugie wcina az milo;
        widocznie zle gotuje i nie zaoszczedze na gerberkach sad(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka