Dodaj do ulubionych

polecam wózek

20.11.04, 12:01
Witam mam dwie cudowne dziewczynki, Maja i Jagoda. Mają 5 miesiąc. Polecam
wózek uniwersaly polskiej firmy Adbor z Częstochowy www.adbor.pl wózek nosi
nazwę "RING 2" cena jest bardzo konkurencyjna 600 zł.,prosto od
producenta.Jeśli ktoś mieszka w pobliżu wa-wy można umówić się z dostawcą i
odebrać wózek w pobliżu miejsca zamieszkania.Polecam bo uważam że warto.
Obserwuj wątek
    • rybcia30 Re: polecam wózek 20.11.04, 14:47
      Ja go już oglądałam na necie, mam ten adres w Ulubionych, ale sama przyznasz,
      że kolorek TRAGICZNY! POza tym nie piszą ile waży. Może wiesz, to napisz! Z
      góry dziękuję.
      19t6d- dwojaczki
      • kasiula.g Re: polecam wózek 20.11.04, 19:13
        kolor rzeczywiście nieciekawy waży ok 20 kg - inf. podaje producent na stronie,
        z doświadczenia doradzę, że przy siadających maluchach przydaje się dzoelone
        siedzenie gdzie można jedno dziecko podnieść a drugie może spać (www.wozki-
        mikado.pl, MIKADO DUET) lekki też nie jest ale można sobie wybrać kolory i
        tkaniny koszt to 890,62 pln od producenta przywożą do domu
        pozdr
      • sielu1 Re: polecam wózek 20.11.04, 19:36
        Kolorów jest wicej bo dzwonilam do producenta, który przedstawil mi
        kolory.Wózek wazy chyba 20 kg.
        • rybcia30 Re: polecam wózek 20.11.04, 20:57
          Za ciężki. Koleżanki z innego forum kupiły Mikado i chwalą sobie, a waży 15
          kilo, więć jednak te 5 kilo mniej. Plus włóż do tego dzieci- to i tak ciężar!!!!
          Poza tym można kupić lżejsze wózeczki, ale droższe i już nie polskie....
          Pozdrawiam.
          • majm74 Re: polecam wózek 26.11.04, 20:30
            Kochana kupiłam Mikado dosłownie 3 dni temu i nie waży 15 tylko 22 kilogramy.
            Uwierz mi, przy zakłdaniu kół nieźle się napociłam. A jak nie wierzysz to
            zadzwoń do producenta i się przekonaj osobiście.
    • kasiula.g Re: polecam wózek 26.11.04, 22:03
      Potwierdzam. Nowy wózek Mikado rzeczywiście nie jest łatwo złożyć - w sensie
      rozłożyć. Ja też się nieźle przy tym napociałam, pocieszam, że w miarę
      użytkowania jest łatwiej - obecnie po ok 2 m-c zajmuje mi to 5-7 min. no i
      powoli wyrabiają się wszystkie przyciscki.
      • juliette79 hmmmm... 27.11.04, 00:07
        ja mam bardzo podobny wózio...prawie nowy..i jakos cięzko i go sprzedac???a
        chce za niego mała kase....wiec mysle ze nie jest taki wcale super...sad(
        • majm74 Re: hmmmm... 27.11.04, 22:36
          A próbowałaś na www.blizniaki.net? Tam jest forum dla rodziców bliźniaków (i
          nie tylko) a na nim Giełda. Daj ogłoszenie , wklej zdjęcie wózka-może tam
          bedzie łatwiej bo trafiasz do grupy ludzi najbardziej zainteresowanych takimi
          rzeczami.
          • juliette79 Re: hmmmm... 29.11.04, 19:51
            dałam tam ogłoszenie pół roku temu....i nicsad(((
            • sula_i_komary Re: hmmmm... 30.11.04, 09:55
              Mikado waży też 20 kilo ale ma dzielone siedzenie....no i jest głęboko- spacerowy.Nie wiem jak ten Ring??
              sula i chłopaki-bliźniaki (no w zasadzie dwojaki)
              26t5d

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka