agnieszka-wawa 16.02.05, 14:58 Witam, Dziewczyny czy Wam również lekarz zalecił przyjmowanie nospy profilaktycznie? Mnie przepuisał 3 x dziennie (biore 1 lub 2 x dziennie)Czy to norma? Dzieki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_pysiaczkow Re: Nospa 16.02.05, 15:40 od 8-go tygodnia ciązy brałam 3 x dziennie - profilaktycznie i aby uniknąć koniecznosci brania silniejszych środków przeciwskurczowych w okresie późniejszym. Urodziłam w 38 tygodniu śliczne, duże bliźniaki. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka-wawa Re: Nospa 16.02.05, 15:56 czyli mimo ze w ulotce jest napoisane zeby brać w razie koniecznosci nie ma szkodliwego wpływu na dzieciaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
mama_pysiaczkow Re: Nospa 17.02.05, 09:30 po moich dzieciach widać, ze nie . poza tym ja miałam naprawdę rozsądną lekarkę prowadzącą . Odpowiedz Link Zgłoś
camina Re: Nospa 16.02.05, 17:50 Ja też biorę 3 razy dziennie od 4 tygodnia. Muszę bo mam skurcze, napianania macicy i wolę leki niż kolejny raz szpital. Co prawda nospa mało pomaga, ale zawsze coś. Bratowa też brała całą ciaże a dzidzia jest zdrowa, śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś