sp9tcu
05.12.16, 22:49
1- Około 20 września lekkie problemy z pęcherzem moczowym
2- 26 września 1 masaż kręgosłupa
3- 27 wrzesnia w wtorek pobuy na basenie krytym ,po powrocie dość silny ból jadra prawego
4- 28 września środa wizyta i urologa , leki stan stan zapalny prostaty i pęcherza przepisany nolicil
5- W sobote atak przeziębienia objawy katar ,kaszel silne i bardzo silne odstawienie nolicilu ( chyba bład )
6- Około 5 października nadal kaszle i boli mnie pęcherz moczowy i troszkę jądra co wazne po wypiciu ibupronu ból jąder ustaje na 2 do 3 dni
7- 10 pażdziernika w Poniedziałek nie mogę się wysikać nospa i herbata i puściło mnie
8- 11 października w wtorek siedze na ławce bardzo zimnej i zaczyna mnie boleć jądra
9- 13 paź ( października ) jestem u lekarza domowego ,wtórne zapalenie pęcherza moczowego i dróg moczowych a może nawet jadra poza tym silny kaszel antybiotyk doxycuklina a potem przez 3 do 4 dni nolicil po nim źle się czuje zaczyna mnie boleć noga
10- 27 października kaszel trochę ustąpił nadal duze problemy z pęcherzem moczowym i jądrami antybioyuk forcit ( amoksilaw ) powiedziała bym nie pił nospy !!!!!!!!!!!!!!!!
11- Od 29 paź do 2 listopada nie wychodzę z domu i cały czas leżę i jeszcze gorzej się czuje ( przy kamicy trzeba nie stety chodzić
12- W Czartek ide do innego lekarza który stwierdza ze byłem xle leczonu inny lek nitro coś tam nazwy nie znam i nic iwecej
13-
14- Po tym lekarstwie lekka poprawa ale nad jest pobolewanie
15- 17 listopada jestem prywatnie u urologa stwierdza że przybyłem zapalenie pęcherza moczowego ,jąder i prostaty po bardzo bolesnym !!!!!!!!!!!!!!! stwierdza poczatek przepukliny pachwinowej kaze pić tylko urosept nie przepisuje no Spy i twierdzi ze nudzę ( diagnoza przepukliny pachwinowej została obalona przez pana doktora chorurga 22 listopada i przez panią onkolog krzeczek 24 lisstopada
16- PO tym badaniu zaczynam się czzuć coraz gorzej zaczyna mnie boleć wszystko czyli docelowo brzuch od pępka w dół po prawej stronie po lewej mtam gdzie jest pachwina , jądra ,najądrza i prawa noga ibupron już nie pomaga w tym czasie mało sikam albo duzo przy sikaniu pojawia się ból szczypanie UWAGA UWAGA GDY LEZE TO BÓL SZYBKO SIĘ COFA TO SMAOA JAK CHODZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17- W poniedziałek 21 listopada około 21 zaczynam sikać co 15 minut i ból coraz większy około 1 w nocy atak bólu bardzo silny ból w mosznej i tam gdzie jest pachwina jestem pewnien ze to przepuklina i szykuje się na operacje i szpital zazywam 2 tabletki lub jedną ibupronu ( nadal nie pije nospy gdyż lekarz z osrodka zdrowia ZABROnił
18- W wtorek ból rozlany ale mniejszy ide do doktora Chirurga 1 porządnego lekarza NIE MAM PRZEPUKLINY PACHWINOWEJ ) przebyte zapalenie prostaty lub lekkie jeszcze ,kilka razy przebyte zapalenie jadra praweho a przede wszusykim intesywnie zchodzi piasek możliwa kamica nerkowa mówię że jutro jade do centrym onkologi ,pan doktor kaze pić nospe forte 2 razy dziennie i bardzo duzo pić
19- 23 listopada w srodę jestem centrum onkologi u pani onkolog chirurg ,lęcze się u mniej od 3 lat miałem powiększoną pierś ,oraz dużo zmian na skórze włokniaki ird
20- 23 listopada Cd powukonaniu usg piersi temat zamkniemy jestem u pani doktor , pani doktor stowerdza ze nie mam przepukliny bardzo się jej nie podobają jądra stwierdza zapalenie jadra prawego a przede wszystkim kamice nerkową lub silnie zchodzacy piasek ,kieruje mnie na usg jąder w trybie pilnym oraz usg jamy brzusznej jade do co w czwartek 8 grudnia
21- 23 lustopada Cd przepisuje mi nospe i wzrusza rekami ze tak mnie potraktowali lekarze w ośrodku zdrowia oraz Cipropil
22- Cippropol pomógł na 70 % , nadal ból jadra praz w pachwnie oraz pęcherza moczowego ale mniejsze noga już nie boli
23- Dzis wykonałem kolejne badania moczu fatalne !!!!! oraz CRP prawie 6