asiekk1 03.01.06, 16:48 Mam właśnie take małe pytanko do jakiego wieku kąpałyście codziennie swoje maleństwa?? Pozdrawiam Asia www.gosiaigabi.bobasy.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justinka2 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 03.01.06, 18:39 witaj, do kiedy codzienna kompiel? chyba już do końca.... życia Odpowiedz Link Zgłoś
zeb1 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 03.01.06, 19:38 Codziennie kapałam do 10 miesiąca. Teraz kapie co drugi dzien, a w dzien kiedy nie ma kapieli pzecieram ciałko chusteczkami nawilzonymi. Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 03.01.06, 20:04 u mnie to raczej pytanie powinno brzmieć- od kiedy codzienna kapiel ja chłopaków kąpałam co drugi dzień przez pierwsze pół roku, potem Alka codziennie, a Antosia co drugi, a nawet co trzeci (zalecenie alergologa) a gdzieś tak od 9-tego codziennie obu i jak na razie przy tym trwamy, bo kapiel to największa frajda Odpowiedz Link Zgłoś
muzyczka6 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 03.01.06, 20:01 zgadzam się z Justinką - chyba cały czas!!! Moje chłopaki tak lubią kąpiel i jest to tak ważny element codziennego rytuału, że nie wyobrażam sobie inaczej wieczoru, Wigilia to czy Sylwester na przyklad.... no chyba że dopiero, jak blizniaki będą miały po kilkanaście lat i nie będą potrzebowały mamusi przy kąpieli, hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
twin2003 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 04.01.06, 14:34 MOje maluchy skończyły już 2 lata i nie było dnia abym ich nie wykąpała. Dla mnie nie ma do kiedy ... do końca życia. Dziecko poci się tak samo jak każdy inny człowiek, dla nich kąpiel to codzienny niezbędnik jak mycie zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 05.01.06, 08:43 Tak jak pisały dziewczyny - do końca życia . Mąż kąpie Kasię, ja Wojtka - wszystko szybko i sprawnie a dzieci wiedzą czego się spodziewać wieczorem. Odpowiedz Link Zgłoś
gacek39 Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 06.01.06, 17:42 Jestem juz po trzydziestce i kąpie się codziennie ( biorę prysznic ),nie sądzę, aby to miało się zmienić. Dziewczynki będziemy kąpać codziennie do czasu, kiedy same zaczną się kąpać, a to jeszcze trochę potrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
neomia Re: Do kiedy codzienna kąpiel?? 06.01.06, 18:14 My też kąpiemy maluchy (27 mc) codziennie, ale od 10 mc razem w jednej wannie - kiedys się wzbraniała, ale tak jest wygodniej. Każde z Miśków zaanektowało swój koniec wanny i jest super. A jaka zabawa? Oblewanie wodą, chlapanie, picie wody ..... Odpowiedz Link Zgłoś