nadiusza 04.05.06, 10:18 Witajcie! Chcę kupić parasolki (parasolkę) do wózka.. i mam pytanie, czy potrzebne są dwie sztuki, czy wystarczy jedna? Ja Wy sobie radziliście, jak sobie radzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama2gnomic Re: Parasolki, parasolki.. 04.05.06, 10:37 Wiesz-ok miesiąc temu zadawałam identyczne pytanie i NIKT mi nie odpowiedział!!! Kupiłam więc zwykła jedną, ale to bez sensu bo muszę ją za każdym zakrętem przekładać na druga stronę,; jak cos wymyslisz mądrego to daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
justinka2 Re: Parasolki, parasolki.. 04.05.06, 11:52 trudna sprawa.... ja miałam jedną, ale była za mała. dwie z kolei zasłaniały cały widok...... jak były bardzo malutkie to zakładałam pieluszkę tetrową na budę, a potem męczyłam się z parasolką. powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kunna Re: Parasolki, parasolki.. 04.05.06, 14:41 My mamy wózek jeden z drugim - więc musza być dwie. Sprawdzają się dośc dobrze, bo sa spore. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia65 Re: Parasolki, parasolki.. 06.05.06, 22:34 Hej, Ja przy trojaczkach mam trzy. Gdybym miala blizniaki, jak Ty, kupilabym dwie, to praktyczniejsze. O roznych porach dnia slonce roznie pada, a do tego na spacerze polozenie wozka tez sie zmienia, wiec jedna to za malo. Maz chcial wprawdzie zainstalowac jedna, ogromna dla wszystkich. Jak o slonce chodzi, super idea, niestety dzieci prawie nic by nie widzialy, wiec odpuscilismy sobie. Pa, pozdrawiam, Karolcia z Zosia, Krysia i Natalka ur. 10.10.2005. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Parasolki, parasolki.. 08.05.06, 17:42 A tak mnie teraz zaciekawiło.. masz jakiś specjalny wózek dla trojaczków?? Odpowiedz Link Zgłoś