Dodaj do ulubionych

Urodziłam

IP: *.* 24.10.02, 19:57
Witam ponownie po długiej ponad miesięcznej nieobecności. Mam nadzieję że o mnie pamiętacie. 18 pażdziernika w 29 tyg. ciąży przyszły na świat moje dziewczynki: Oliwia i Julia. Trafiłam do szpitala z małymi skurczami które lekarze powstrzymali przez 3 tyg. Dziewczynki urodziłam przez cesarkę, Oliwia ważyła 2900 i miała 51 cm długości a Julia 2500 i 48 cm. Jesteśmy w domu od wczoraj i na razie jest super, małe jedzą i śpią po ok 3 godz. Mam nadzieję że znajdę czas żeby zaglądać na forum, zresztą pewnie niedługo będę miała mnóstwo pytań do doświadczonych mam. Zresztą już mam pytanie: miałam znioeczulenie zewnątrzoponowe i od 2 dni strasznie boli mnie głowa szczególnie rano, do popołudnia, gdy leże to przestaje boleć. Czy wiecie może coś na ten temat, chodzi o to czy to przejdzie z czasem samo czy wymaga jakiegoś leczenia. Szczerze mówiąc dosyć mam lekarzy i wolałabym ich uniknąć. Wszystkich serdecznie pozdrawiam i cieszę się że do Was wróciłam. Anna.
Obserwuj wątek
    • Gość: asia_t Re: Urodziłam IP: *.* 24.10.02, 20:07
      GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bounce: :bounce: :bounce: Aniu, to chyba niemozliwe, ze Twoje dzieciaczki wazyly tyle w 29 tygodniu ciazy?????? Moje w 34 byly duuuuzo lzejsze... Co do bólu głowy - nic Ci nie poradzę... ja miałam znieczulenie zo, ale głowa nie bolała mnie wcale. Może to efekt niewyspania? Cesarki? Karmienia? W końcu masz za sobą dość trudne dni... a jakie jeszcze przed Tobą! :-) Pytaj o wszystko, pisz, kiedy znajdziesz chwilkę!AsiaT
    • Gość: kasienkkaa Re: Urodziłam IP: *.* 24.10.02, 20:53
      serdecznie gratuluje !!!! duze byly te twoje dziewczynki po urodzeniu, super ze jestescie juz w domu cale i zdrowe. ja mam termin z moimi blizniakami na 31 marca 2003, wiec jeszcze troche czasu musze poczekac na te moje skarby. :-) jesli chodzi o te bole glowy po znieczuleniu, to juz cos niecos czytalam na ten temat, pisza, ze to przejdzie i ze to normalny objaw po tym znieczuleniu. nie wiem ile w tym prawdy, ale wiem jak to doskwiera, bo sama do niedawna mialam potworne migreny. trzymajcie sie cieplutko, pozdrawiam Kasienka
    • Gość: Iwona_P Re: Urodziłam IP: *.* 24.10.02, 22:39
      Hej Aniu!!!Naaaaajserdeczniejsze gratulacje- niech się dziewuchy chowają zdrowo!Rodzicom zaś życzymy dużo, duuuuuużo optymizmu i wytrwałości :bounce: :bounce:Iwona z Michasiem i Bartkiem
    • Gość: AsiaCh Re: Urodziłam IP: *.* 25.10.02, 09:58
      Serdeczne gratulacje, szczególnie dlatego, że maluszki urodziły się w dniu moich 25 urodzin i 8 dni po drugich urodzinach moich bliźniaczków: Marysi i Szczepanka. bardzo się cieszę, ze wszystko poszlo dobrze i masz swoje maleństawa. Zobaczysz ile to radości, szczęścia, chociaż też i duzo trudu. co się tyczy wagi urodzeniowej to chyba niemozliwe ( może 39 tydzień). Ja jestem obecnie w 25 tygodniu a moje maleństwo waży 700g.Serdecznie pozdrawiamAsia
    • Gość: monik111 Re: Urodziłam IP: *.* 25.10.02, 10:41
      moje gratulacje, trzymajcie się ciepło, życzymy zdrowia i cierpliwości monika z michałkiem magdusią i martynką (39 tydz.?smile)
      • Gość: Ankad Re: Urodziłam IP: *.* 25.10.02, 11:43
        Dzięki dziewczyny. Napisałam 29 tydzień? oczywiście pomyliłam cyferki chodziło o 39 tydz. Anna.
    • Gość: 2004 Re: Urodziłam IP: *.* 25.10.02, 12:43
      Witaj Aneczko!!! :hello: Najserdeczniejsze gratulacje!!!!!!! Więc moje Dziewuszki nie są już najmłodsze. ;) Niech Twoje Maleństwa rosną zdrowe i radosne, a Tobie i Tatusiowi życzę duuuuuuuuużo wytrwałości i cierpliwości!!!Pozdrawiamy!!!-Iwona z Julcią i Zuzią( które własnie dziś kończą 7 tygodni)
    • Gość: Monika25 Re: Urodziłam IP: *.* 26.10.02, 16:24
      Witaj Aniu!Serdeczne gratulaje z okazji urodzin córeczek, wielu szczęśliwych chwil, dużo radości, przespanych nocyMonika z Krzysiem i Kubusiem
      • Gość: XXL Re: Urodziłam IP: *.* 26.10.02, 20:29
        My też gratulujemy...z całych serduszek...Życzymy powodzenia i wiele miłościMija i dzieciaki
    • Gość: madziara Re: Urodziłam IP: *.* 27.10.02, 20:42
      GRATULACJEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mam nadzieje że pokażesz swoje dziewuszki na wątku poznajmu się. A tak an marginesie to małe urodziły się dzień przed moimi 25 urodzinami, więc są to małe wagi, no to ciesz się to to fajny znak zodiaku, ludzie są pełni optymizmu i nie stwarzają problemów.Pozdrawiamy maluszki :) :) Magda Natulka I Zuza
      • Gość: AsiaCh Re: Urodziłam- do Madziary IP: *.* 28.10.02, 14:54
        Cześć. wiesz ja miałam 25 urodziny 18 października, więc jesteśmy w tym samym wieku.pozdrawiam Asia
    • Gość: Agnieszka_J Re: Urodziłam IP: *.* 28.10.02, 23:17
      Aniu, my też przyłączamy się do gratulacji. Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze się ułożyło, wpadaj na forum jak tylko dasz radę i melduj, co u Julki i Oliwki i pokaż je nam. Pozdrawiam, Agnieszka J z Werką Julką Paulinką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka