Dodaj do ulubionych

Wzajemne zainteresowanie..?

IP: *.* 14.03.03, 11:43
Bardzo dziękuję za miłe słowa powitaniasmile)Mam pytanie: kiedy bliźniaki zaczynają nawiązywać ze sobą kontakt? Moi chłopcy jeszcze może są za mali, nie wiem, jak czasem razem leżą, troszkę na siebie zerkają, ale przeważnie tylko jeden patrzy a drugi ma go w nosiesmilealbo odwrotniesmileNie mogę się tego doczekać, dlatego pytam, kiedy to moze nastąpic?
Obserwuj wątek
    • Gość: asia_t Re: Wzajemne zainteresowanie..? IP: *.* 14.03.03, 12:08
      Hej hejna forum juz kiedys byla o tym mowa, moze poszperaj troche? :-) Na dalszych stronach powinny byc jakies watki. Moje dzieci tak naprawde zaczely sie soba interesowac jak mialy 6 miesiecy, wtedy rozpoczela sie wojna o grzechotki i mame. :-) Pozniej,jak juz ladnie siedzieli,zaczeli sie razem bawic. I trwa to do dzis - kochaja się nad zycie! Jak jeden spi, drugi umiera z rozpaczy i tesknoty po jakiś 20 minutach. :lol:asiaT
    • Gość: asia_t Re: Wzajemne zainteresowanie..? - wielka miłość IP: *.* 17.03.03, 13:37
      A ja trochę z innej beczki, ale pasuje. :-) Czy Wasze dzieci też się tak kochają??? I są z siebie DUMNE? Kamil właśnie zaczyna chodzić, stawia pierwsze kroczki, Jędrek go obserwuje baaaaaaaaaaardzo uważnie z takim DUMNYM uśmiechem, mało nie pęknie, jaki ten jego brat dzielny! :love: oni w ogóle się bardzo kochają, ostatnio zaczęli sie przytulac, łapią się za rączki, śmieją, wiecznie na siebie spoglądają... to jest cudne. Czy Wasze dzieci też się tak kochają???AsiaT
      • Gość: Emil_Ka Re: Wzajemne zainteresowanie..? - wielka miłość IP: *.* 17.03.03, 13:45
        Moje dzieci też się tak kochają, tylko jeszcze o tym nie wiedząsmile))Ale ja Wam zazdroszczęsmile)Tak bym już chciała mieć w domu takie widoki!smile
        • Gość: AgaJot Re: Wzajemne zainteresowanie..? - wielka miłość IP: *.* 18.03.03, 13:09
          Moje też bardzo się kochają, tylko jeszcze o tym nie wiedzą! Na razie jak jeden złapie drugiego albo drugi trzeciego to jest protest typu wrzask! No i nie mogą być za blisko siebie bo się bawia w okulistę!!! Pozdrawiam Agnieszka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka