Dodaj do ulubionych

Ogon mi rośnie... ;)

20.01.07, 20:14
Było już kilka wątków o bólach kręgosłupa, w których zawsze dzielnie
odpisywałam,że mnie już nie boli.I chyba aby nie było mi za fajnie dwa dni
temu zaczęła mnie przeraźliwie boleć kość ogonowa.Ból utrudnia mi normalne
poruszanie się.Nie stłukłam jej,nikt mnie tam nie uderzył,a boli...Może
wiecie dlaczego i co z tym doraźnie można zrobić?A może po prostu ogon mi
rośnie? wink))
Obserwuj wątek
    • szarlota1 Re: Ogon mi rośnie... ;) 20.01.07, 20:57
      Alicja,
      w ktorym miesiacu jestes? Ja jestem w 7 i od kilku dni tez mam straszny bol
      dolnego odcinka kregoslupa. Mam takie samo wrazenie z tym ogonkiem. Wyczytalam
      w necie, ze przy powiekszaniu sie macicy nastepuje ucisk m in na kregoslug, i
      ot stad te bóle. Ale czasem sa nie do zniesienia i nie mozna sie ruszyc...
      • a.alicja Re: Ogon mi rośnie... ;) 20.01.07, 21:01
        No niestety ja już urodziłam pół roku temu...
        • kasia_g4 Re: Ogon mi rośnie... ;) 21.01.07, 12:20
          Ja chyba też niedługo będę miała czym "pomerdać". Nie pamiętam już czy ból się
          zaczął miesiąc czy dwa po urodzeniu dziewczynek ( teraz mają 4 m-ce). Również
          nie wiążę tego z jakimkolwiek stłuczeniem. I czy siedzę czy leże kość boli.
          Najbardziej gdy napinam mięśnie brzucha. Mojej bratowej kość pękła podczas
          porodu. Mi nie mogło nic się "zepsuć" bo miałam cc.
          • a.alicja Re: Ogon mi rośnie... ;) 21.01.07, 20:28
            Toś mnie pocieszyła!!! crying(( Najgorsze,że środki przeciwbólowe wcale na to nie
            działają.Nic to,trzeba z tym iść do lekarza.
    • anula9910 Re: Ogon mi rośnie... ;) 22.01.07, 00:21
      Jeszcze parę miesięcy temu miałam potworne bóle kości ogonowej, nie mogłam
      siedzieć leżeć, bolała dosłownie cały czas. Nie byłam u lekarza, bo oczywiście
      nie mam na to czasu i odpukać jakoś przeszło samo, oby na stałe. A może to za
      sprawą tabletek, jakie brałam na "zajechane" kolana. Dodam ze moje dzieci mają
      obecnie 21 miesięcy. Ból kości ogonowej dokuczał mi chyba z parę miesięcy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka