badziul 23.03.07, 11:11 witajcie chętnie poznam twinsowe mamusie ze śląska odezwijcie się proszę ja jestem z Katowic pozdrawiam badziul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajaaa Re: bliźniakowe mamusie ze śląska 23.03.07, 19:54 Witaj, ja również jestem z Katowic, jestem mamą trzy miesięcznych bliźniaczek (Magdy i Zuzi oraz dwulatki Oleńki). Zaglądam na to forum dość często, chociaż z braku czasu rzadko piszę. Cieszę się, że są tu mamy(mama) ze śląska. Serdecznie Was pozdrawiam Kasia z dziewczynkami Odpowiedz Link Zgłoś
dee_di Re: bliźniakowe mamusie ze śląska 23.03.07, 20:28 witam! ja pochodze z zawiercia (mieszkam w warszawie) 07-01-07 przyszli na świat Maksymilian i Marek (36 tydz) pozdrawiam !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ania_kudlacik Re: bliźniakowe mamusie ze śląska 24.03.07, 18:09 Ja pochodze z Bielska-Białej a rodziłam w katowicach ligocie))obecnie moje dzieczyny maja skończone 4 lata)) Odpowiedz Link Zgłoś
papasowa Re: bliźniakowe mamusie ze śląska 24.03.07, 19:39 ja tez jestem z zawiercia i mam olivke i gabrysie,jutro koncza 6 miesiac. pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
amikul Re: bliźniakowe mamusie ze śląska 25.03.07, 18:19 Cześć, jestem z Sosnowca, jestem mamą 7 mies Basi i Marysi Odpowiedz Link Zgłoś
teletombola1 Re: bliźniakowe mamusie ze śląska 26.03.07, 18:35 Hej! Ja też jestem z Sosnowca. Jestem mama prawie czterolatków Ani i Piotrusia i dziesięciolatka Maćka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Bielsko biała :) 30.03.07, 23:21 Witam, jestem mamą 9 miesięcznych dziewczynek, mieszkam w Bielsku, ale pochodze z sosnowca i czasami bywam w tamtych okolicach. moze kiedyś umówimy się na spacer w parku chorzowskim?? Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: Bielsko biała :) 31.03.07, 06:59 Ciri - ja mieskam obok parku!!!!!!!!!!! Jak będziesz w okolicy to napisz!!!!!! chętnie się z wami spotkamy pozdrawiam serdecznie badziul Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 napisze, jak będę sie wybierać 01.04.07, 12:25 bo mam w tegorocznych planach zoo Poza tym bardzo lubię chorzowski park. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaki14 Re: bliźniakowe mamusie ze śląska 01.04.07, 20:05 ja jestem ze śląska cieszyńskiego z Ustronia,ale niestety obecnie mieszkamy aż w Grudziądzu i tu rodziłam (ale za to miałam super gina prowadzącego) Moja starsza siostra mieszka w Ustroniu i w sierpniu też urodzi bliźniaki pozdrawiam! kocham śląsk Dika Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ja z Ledzin spod Tych 03.04.07, 14:32 i trojaczkowa jestem do parku chetnie dołacze, a w planach mamy zoo chorzowskie dajcie znac Odpowiedz Link Zgłoś
badziul parkowo-chorzowski zjazd :) 03.04.07, 18:09 podejmuję się organizacji - może być nawet w Zoo ja w zoo z młodymi jestem w 10 min. pozdrawiam i czekam na ustalenie terminu całuski badziul Odpowiedz Link Zgłoś