chrust5 24.04.07, 09:35 Czy ktos tak mial? Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prolens Re: pekniety hamulec od Peg Perego Duette 24.04.07, 13:08 W moim pękła rączka, kupiłam nowa w serwisie Peg Perego w Poznaniu, przesłali mi ja kurierem i teraz na miejscu w punkcie napraw jest wymieniana. Tel do Poznania (proś z serwisem) 061 - 867 - 74 - 06. Koszt wszystkiego to 150 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: pekniety hamulec od Peg Perego Duette 24.04.07, 14:13 Dzieki! Jestes prolensie z Warszawy? Bo nie mam pojecia, gdzie mozna cos takiego u nas zrobic Odpowiedz Link Zgłoś
prolens Re: pekniety hamulec od Peg Perego Duette 24.04.07, 20:33 www.wozkidzieciece.waw.pl/ Ale polecę jak zrobia mi wózek, na razie stoi u nich od soboty (sic!), roznitowali i nie wychodzi im złożenie Dam Ci znać jutro wieczorem, bo na jutro na bank ma byc wózek gotowy. Odpowiedz Link Zgłoś
chrust5 Re: pekniety hamulec od Peg Perego Duette 28.04.07, 19:44 No i jak? Godni polecenia? Moj maz probuje na razie skleic, ale troche watpie, czy sie da. Odpowiedz Link Zgłoś
prolens Re: pekniety hamulec od Peg Perego Duette 29.04.07, 14:18 Zrobili i na razie wozek sie nie rozlecial Ale dluugo to trwalo bo 6 dni wozka nie mialam, moze Wasz problem bylby od razu, na miejscu rozwiazany, bo z naszym jezdzili po warsztatach. Zaplacilam im 40 zl za wymiane raczki i ponowne znitowanie wozka. Odpowiedz Link Zgłoś