Dodaj do ulubionych

chwalę się moją Tusią :))

25.04.07, 14:14
zobaczcie moje cudenko smile co prawda brzunio jej troche wystaje, ale na
imprezie zalozymy body, wiec brzunio nie bedzie wystawal przez dziurki big_grinD
picasaweb.google.pl/pawel.fryczke/MartaITomekKwiecien2007/photo#5056729738065709794
Obserwuj wątek
    • anjazzielonego Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 14:19
      Śliczności!! I faktycznie odkarmionasmile)
      A gdzie kupiłaś taki cudny kapelusik?
      Ja mam buciki i czapeczki- wiktorianki z allegro, też na szydełku, ale ten twój
      mi się b. podoba.
      • piegoosek Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 14:39
        czesc Aniu smile dzieki! ja kupilam w komplecie, ale mozna kupic tez osobno na
        stronce sklepu Abrakadabra:
        www.abrakadabra.sklep.pl/sklep_c.php?tak=tak
        polecam, choc ceny zabojcze, ale u nas sponsorami ubranek sa babcie smile)
    • ukomo Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 17:08
      cudownie wygląda smile pozwoliłam sobie zobaczyć oba Twoje cudeńka, śliczne oba
      bobasy i bardzo fajne zdjęcia porobione;
      • rena78 Re: piegoosek a co ty o styczniówkach zapominasz:( 25.04.07, 17:17
        co się nie udzielasz???
        • piegoosek Re: piegoosek a co ty o styczniówkach zapominasz: 25.04.07, 20:18
          a juz zostalam wykreslona ze styczniowek sad(( tak bez uprzedzenia... a ja na
          prawde mam strasznie malo czasu, ale czasem chcialam cos tam skronac uncertain nic to,
          moge chociaz Was podczytywac sad mysle, ze to przez to, ze nie wypelnialam tych
          statystyk uncertain
    • blizniaki14 Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 19:21
      śliczna smilei chyba mamy tez sam gustsmile bo... moja Tusia dziś dostała od babci też
      taką sukieneczkę, moja mama robi mi takie cudeńka, tez ma do tego szydełkową
      czapeczkę i buciki, a Jasio ma szydełkowe spodenki, bluzeczkę, czapkę i buciki.
      kiedy macie chrzest? my 6 maja w 2gie urodzinki Tonia smile
      też zamieszczę potem fotki smile

pozdrawiamy was gorąco
      • blizniaki14 ps . 25.04.07, 19:25
        nasza kosztowała tyle co wełna i praca mojej mamy - jeden dzień smile mam szczęście
        mama ma talent
        po 6 maja zamieszczę fotki smile
      • piegoosek Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 20:23
        ale zazdroszcze talentu babci wink dobrze chociaz, ze moje sponsoruja wink) moj M
        juz tylko za glowe sie lapie, jak widzi jakie ilosc ciuszkow dla maluchow
        potrzeba uncertain
        Chrzest mamy juz w ta niedziele 29.04., juz mam sracha czy wszystko sie uda wink
        tez czekam na zdjecia Twoich szkrabow!!
        caluski dla wszystkich cioteczek i dzieki za mile slowa!!
        • blizniaki14 Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 20:32
          wszystko się uda na pewno smile będzie pięknie smile a Tomek w co będzie ubrany?

zamieszczę fotki z chrztu po 6 maja,
          a tu są nasze teraźniejsze fotki
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=574&w=59850203&a=61302894
          pzdr
          • piegoosek Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 21:25
            sliczne Twoje maluchy smile)) a jakie fajowe fotki im strzelacie smile swietne pozy smile
            mam nadzieje, ze wszystko sie uda, boje sie tylko, zeby maluszki za bardzo sie
            nie umeczyly...
            Tomek ma garniturek, jest sliczny, ale nie kzademu moze pasuje taki stroj smile tez
            najpierw chcialam w takie azury jak Tusie ubrac Tomka, ale M. sie nie zgodzil smile
            nie podoba mu sie, pozniej wybralam sweterek ze spodenkami - sztruksikami, ale
            okazalo sie, ze to co upatrzylam jest tylko ecru, pewnie tez ladne, ale Martusia
            w bieli, to i Tomka chcialam w bieli smile wiem ma garniturek z niebieska
            kamizeleczka, pierwszy zestaw z tej stronki Maly VIP + marynarka:
            www.splendorpl.pl/index.php?ktg=2&PHPSESSID=45f8494d3d70e0331292a74abdd8a248
            chyba bedzie ladnie smile
            • blizniaki14 Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 21:54
              Będzie ślicznie smile a dzieci grzeczne smile
              nasz Tonio miał 2 mce i 4 dni jak miał chrzest. Miał ażurkowe ubranko i wyglądał
              bajeczniesmile ale garniturek też jest OK smile w końcu mąż też ma coś do powiedzenia smile
              czekamy na fotki po chrzcie
              i buziaki od mojej Tusi Jasia i Tonia dla twojej Tusi i Tomka smilesmilesmilesmilesmile
            • blizniaki14 Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 21:55
              a i dziękuję za komplementy o dzieciach smile
              i ja i darek mamy świra na punkcie robienia zdjęć smile hehehe
              wasze też są kochane,oglądałam wszystkie fotki z waszego albumu smile
              • piegoosek Re: chwalę się moją Tusią :)) 25.04.07, 22:40
                milo mi smile)
                moj M. wszystko umieszcza publicznie smile a co tam wink nawet moje cycki smile)) ech...
                a zdjecia pewnie ze beda smile mnostwo smile
                rwoniez caluski dla Tonia, Tusi i Jasia!! ale masz spora rodzinke smile)
                • lewana77 Re: chwalę się moją Tusią :)) 26.04.07, 11:56
                  Fajoscy sasmile Tez juz takie chce, nudzi mi sie okrutnie to czekanie(to
                  normalne??), chcialabym miec takie bobaski w domu!!!

Ps.Czy foteliki Maxi Cosi pasuja do jakiegos wozka? Czy to jest firma tylko
                  "fotelikowa"?
                  • blizniaki14 Foteliki maxi cosi 26.04.07, 13:38
                    do bliźniaczego wózka nie, do Quinny na pewno ale do pojedynczych wózków, ale
                    same foteliki są super tez je mamy smile polecam
                  • piegoosek Re: chwalę się moją Tusią :)) 27.04.07, 21:25
                    dzieki smile tez sie doczekasz swoich bobaskow smile na ta chwile ciesz sie ciaza,
                    choc domyslam sie, ze jeszcze sie boisz odetchnac pelna piesia i cieszyc na maxa...
                    ale mowie Ci ciesz sie, bo pozniej jest zupelnie inaczej smile ja okres ciazy
                    wspominam jako sielanke wink mimo, ze oczywiscie kadzego dnia balam sie o
                    kruszynki i jak sie juz pojawily sliczne i zdrowe, dopiero odetchnelam!
                  • piegoosek a co do fotelikow MaxiCosi 27.04.07, 21:27
                    osobiscie odradzam model Cabrio!!! maja takie cycki wystajace, ktore nie dosc,
                    ze przeszkadzaja dobrze ustawic je w aucie, to jeszcze przy noszeniu czlowiek
                    uderza sie nimi w nogi!! totalna pomylka!!! poza tym sa strasznie ciezkie! no,
                    niby jedne z lepszych na rynku, ale ja bym ich nie kupila po raz drugi...
                • blizniaki14 piegoosek 26.04.07, 13:37
                  dopiero będę mieć sporą, jak moja siostra w lipcu bliźniaki urodzi wink ma mieć
                  dwóch synów smile
                  Tusia będzie jedyną księżniczką w rodzinie
                  pzdr Dominika
                  • anjazzielonego Pyt. do Piegooska 27.04.07, 06:59
                    Piegoosku,
                    czy Twoja Mała ma w komplecie do tego ubranka pelerynkę? Jeśli tak, napisz
                    proszę, czy to się w ogóle sprawdza. Chcę kupić moim, a nie mam pojęcia, czy to
                    ma sens.. Dzieciaki tak machają łapkami, więc nie wiem, czy pelerynka jako tako
                    się utrzyma.
                    • shemsi1 przeslicznie wygląda twoja mała :) 27.04.07, 07:39
                      faktycznie ceny sa zabojcze, na szczescia moja mama na drutach kozkom robi
                      sukieneczki smile
                      chyba jej kaze sklep załozyc z takimi cudami wink i za pół ceny
                      • blizniaki14 do Shemsi 27.04.07, 10:03
                        to nasze mamy powinny wejść w spółkę wink hehehe moja robi szydełkowe cuda smile
                        wkrótce zamieszczę zdjęcia mojej parki, 6 maja mamy chrzest smile pzdr
                      • piegoosek Re: przeslicznie wygląda twoja mała :) 27.04.07, 21:25
                        ach dziewczyny, zazdroszcze wam tych mam smile choc moja tez calkiem fajna jest smile
                        caly czas mi pomaga przy maluchach smile
                    • piegoosek do Anjazzielonego 27.04.07, 20:51
                      nie mam pelerynki smile chcialam zaoszczedzic i dokupilam na allegro sweterek na "w
                      razie czego" za 15pln smile najpierw chcialam kupic jesli juz, komplecik ze
                      sweterkiem, aby pozniej wykorzystac, ale udalo mi sie niebrzydki, bialy upolowac
                      i kupilam komplecik bez sweterka, ani pelerynki smile
                      ale wydaje mi sie, ze i tak sweterka nie ubiore, tak mysle... zreszta zobaczymy
                      smile sukienusia jest bardzo ciepla.
                  • piegoosek Re: piegoosek 27.04.07, 21:28
                    ale to rewelka z Twoja siostra smile)) ze tez bedzie miala blizniaki smile) szok!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka