malesa.m Re: ...jaki żel na ząbkowanie???poradźcie 12.10.07, 21:26 Hej! U nas sprawdził się Dentinox.Nie mieliśmy większych problemów z ząbkowaniem dzięki niemu.Jest to żel na bazie rumianku.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: ...jaki żel na ząbkowanie???poradźcie 12.10.07, 22:48 My też byliśmy i w sumie z małym tonadal jesteśmy na Dentinox N. Drogi ale najbardziej skuteczny) Odpowiedz Link Zgłoś
izek26 Re: ...jaki żel na ząbkowanie???poradźcie 13.10.07, 09:12 my próbowaliśmy Bobodent(chyba najtańszy),ale niestety nieskuteczny i jeszcze calgel dla maluchów była duża ulga po tym żelu Odpowiedz Link Zgłoś
kuba-trojaczki Re: ...jaki żel na ząbkowanie???poradźcie 16.10.07, 09:23 hej u nas też najlepiej sprawdził się dentinox, u starszego syna poszły chyba 4 tubki a u trojaczków to juz przestałam liczyć, fakt że trochę drogi ale warto, moim trojaczkom idą teraz czwórki i trójki na dole i czasami smarujemy i chyba lepiej to znoszą Odpowiedz Link Zgłoś
xb Re: ...jaki żel na ząbkowanie???poradźcie 16.10.07, 09:35 podobno juz jest na naszym rynku BabyOrajel (ja wcześniej sprowadzałam ze Stanów) mojemu synkowi pomagał teraz też zamierzam stosowac przy maluchach Odpowiedz Link Zgłoś
majcucha Re: ...jaki żel na ząbkowanie???poradźcie 18.10.07, 13:21 Witam! Mam pytanie dotyczace Orajel. Znam ten zel i wiem ze jest na prawde dobry, ale juz od dawna go szukam i naprawde nie mam pojecia gdzie juz szukac. Moge prosic o pomoc, moze zna Pani jakas strone w necie, gdzie mozna zamowic? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: ...jaki żel na ząbkowanie???poradźcie 18.10.07, 22:00 nie wiem gdzie mieszkasz. ja kupuje go w aptece na osiedlu. mieszkam w wawie . jesli nie mozesz go nigdzie kupic mogę Ci go kupic i wysłac. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia65 Zaden 16.10.07, 13:24 sie u nas nie sprawdzil. Polecam homeopatyczne kuleczki Osanit. Mam nadzieje, zesa dostepne w Polsce, ja kupowalam w Niemczech. Pozdrawiam, Karolcia Odpowiedz Link Zgłoś
gosiapal Re: ...jaki żel na ząbkowanie???poradźcie 16.10.07, 22:13 tylko i wyłącznie baby orajel bez problemu do nabycia w aptekach inne nic nie daja z reszta proponuje posmarowac sobie dziasla i sprawdzic dzialanie zelu my wczesniej stosowalismy dentinox, bobodent, calgel i bez zadnych pozytywnych rezultatów Odpowiedz Link Zgłoś