kasiak_28 27.11.07, 11:15 Dziewczyny, czy któraś używała wózka firmy implast - spinder? Zastanawiam się też nad TAKO ale słyszałam ze mają kiepskie wykonanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenx Re: wózek implast spinder 27.11.07, 11:19 ja uzywam, a co chodzi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenkaad Re: wózek implast spinder 27.11.07, 12:31 ja miałam Spidera. Byłam bardzo zadowolona.Wygodny, duże koła, zgrabny, niezależne gondole- super sprawa. Można nim zawrócić w miejscu i mieści się w drzwi. I jak na mój gust ładnie i tak lekko wygląda. TAKO widziałam na żywo i jak dla mnie nie do porównania: ciężki, masywny...ogólnie samie minusy Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: wózek implast spinder 27.11.07, 13:06 Również do niedawna używałam Spidera. Byłam zadowolona, bo duże koła i do tego przednie skrętne ułatwiają manewry na nierównych chodnikach. Jeszcze byśmy nim jeździli gdyby nie dwie sprawy: - chłopaki tłuką sie niemiłosiernie jak siedzą obok siebie - na moim osiedlu nie wszystkie sklepy maja drzwi o szerokości 80cm i niestety nie wszędzie Spiderem mogłam wjechać (ale to minus raczej wszystkich szerokich wózków). Odpowiedz Link Zgłoś
pracujacamama Re: wózek implast spinder 27.11.07, 14:42 używam i widze same plusy. Bardzo lekko się prowadzi. bez porównania z TAKO Odpowiedz Link Zgłoś
optymist1 Re: wózek implast spinder 27.11.07, 15:21 uzywam, w porządku, tylko ciasno .... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak_28 Re: wózek implast spinder 27.11.07, 17:34 dzięki dziewczyny, już nie mam wątpliwości. Pomimo, że implast jest dużo droższy to chyba go kupimy. mam jeszcze czas,może stanieje )))? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: wózek implast spinder 27.11.07, 21:00 na kiedy masz termin i skąd jesteś? bo my pewnie będziemy sprzedawać Odpowiedz Link Zgłoś
szpil_a27 Re: wózek implast spinder 27.11.07, 22:05 Też mam ten wózek, na spacery super, jestem bardzo z niego zadowolona. W zasadzie to same superlatywy. Nie przewidziałam jednak jednego, że moje chłopy nie dość że bardzo duże się urodziły to jeszcze szybciej przybierają na wadze i na wiosnę to pewnie będę musiała pozbyć się wózka na rzecz wózka z szerszymi siedziskami. A szkoda mi będzie bo naprawdę super wózek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak_28 Re: wózek implast spinder 28.11.07, 09:44 Termin mam na kwiecień - a jestem z Warszawy. Mam mieszane uczucia co do używanego wózka chyba że będę mała możliwość obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
100ania Re: wózek implast spinder 28.11.07, 10:01 my mieszkamy w Markach pod Warszawą, więc możliwość obejrzenia przed zakupem jak najbardziej istnieje. Do zakupu w ciemno bym nie namawiała, bo to dosyć duży wydatek i lepiej nie kupować kota w worku. W razie gdybyś decydowała się obejrzeć wózek, to daj znać. Nam ze sprzedażą bardzo się nie spieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
agga_28 Re: wózek implast spinder 02.12.07, 13:29 Witam, jezeli mogę coś doradzić to Spider ale używany !!! Nowego poprostu się nie oplaca (ponad 2000 zł.) Jak kupisz np. na allegro używany za połowę ceny to jeszcze pozniej bedziesz mogla go odsprzedac. A zobaczysz ze dośc szybko bedzisz chciała się go pozbyć. Nasze maluchy urodziły sie w maju zeszłego roku i kupiliśmy Spidera nowego a po 8 miesiącach sprzedawalismy go na allegro za 1000 zl. Jako głęboki na początku sprawdza się super, ale pożniej spacerówka nie zabardzo (dzieci rosną do tego kombinezony - ciasnota)Przytym jest bardzo ciężki i wyciąganie go codziennie z piwnicy to byl koszmar! Więc przesiedliśmy się do ABC Design też trójkołowca i jest owiele lepiej Więc jak Spider to używany na nowego szkoda kasy! Odpowiedz Link Zgłoś