Gość: Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 20:49 Słyszałam że te ćwiczenia sa bardzo skuteczne, ja walcze z ,,brzuszkiem''.Kochani podajcie mi strony gdzie sa jakies fajne cwiczenia.Będę wam bardzo,bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaiser Re: Pilates? IP: 81.15.189.* 23.03.04, 08:20 Witam - jezeli masz na swoim koputerku program co sie zowie kazaa to wpisz sobie w niej po prostu pilates i znjadziesz kilka zestawow tych cwiczen. Sam sobie kiedys sciagnalem z niej wlasnie te cwiczenia i moge wpowiedziec ze ich jakosc jest calkime niczego sobie jak na poczatek:) Pozdrawiam ps.polecam takze: 8 minute abs -ktore znajdziesz takze na kazie-sam uzywam i daje efekty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viki Re: Pilates? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 11:48 Dzięki za podpowiedź, że na Kaazie można znaleźć takie rzeczy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaiser Re: Pilates? IP: 81.15.189.* 23.03.04, 12:48 A nie ma za co! Jestem ciekaw na ile u was beda te cwiczenia skuteczne, jak szybko beda widoczne efekty. Jezeli jestescie zainteresowane to chetnie nawiaze kontakt:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
markoto Re: Pilates? 29.04.04, 15:48 a mozesz sie podzielic plikiem z tymi cwiczeniami czy raczej jego wielkosc jest nie mozliwa do przeslania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Pilates? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.04, 21:49 Dzieki dziewczyny za odpwiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-ag Re: Pilates? 28.10.14, 10:49 Hej. Polecam filmik - > www.youtube.com/watch?v=yUTnOWJnFFE a przede wszystkim TRENING z trenerem Pilates. Ja ćwiczę Pilates od ponad 2 lat, pierwsze efekty zobaczyłam po ok 10 treningach a takie już bardzo duże po 30 - zależało mi na wzmocnieniu kręgosłupa i spłaszczenie brzucha - udało się!! teraz trenuję w Ciszewska Pilates Studio w Bielanach Wrocławskich www.pilatesbielany.pl Bardzo profesjonalny i prozdrowotny trening. Ceny zaczynają się od 40 zł Treningi personalne i też grupowe (małe grupy max 4 osoby) Tu też jest oryginalny sprzęt Pilates - warto go zobaczyć i wypróbować ćwiczenia Efekty treningów to - przeciwdziałanie bólom kręgosłupa, płaski brzuch, proste plecy, ogólne wzmocnienie i jędrne ciało - serio oraz mega duży relaks Można skorzystać z darmowego, niezobowiązującego treningu !! Warto !! Odpowiedz Link Zgłoś