27.05.08, 09:17
CZEŚĆ!ZBLIŻA SIE DZIEŃ DZIECKA,CO KUPUJECIE SWOIM MILUSIŃSKIM?CZY
KTOŚ MÓGŁBY MI PODPOWIEDZIEĆ CO KUPIĆ 3LETNIEMU CHŁOPCU?
Obserwuj wątek
    • traganek Re: Prezenty 27.05.08, 15:39
      Moi mają co prawda dwa latka ale dla nich i dla starszych kuzynów
      hitem jest ta trampolina:
      www.allegro.pl/item365860137_hit_2008_trampolina_super_zbawa_bestway.html
      trochę duże, więc lepiej do ogrodu.
      • sula_i_komary Re: Prezenty 28.05.08, 09:33
        U nas hitem są wszelakie samochody -szczególnie związane z bajką cars (Auta). Na dzień dziecka zażyczyli sobie latawce.
        Pozdrawiam
        • karinka1114 Re: Prezenty 15.07.15, 12:41
          My zdecydowaliśmy, że lepiej spędzić z dzieckiem dzień w super miejscu niż po prostu dać przedmiot www.kopernik.org.pl/warsztaty/klub-mlodego-odkrywcy/
          było świetnie polecam. Dziecko się czegos nauczy a i dorośli dobrze się bawią smile
    • patricia777 Re: Prezenty 09.08.15, 13:28
      Czy na dzien dziecka czy na inne świeto ja bym kupiła jakąś zabawkę, samochodziki czy klocki lego zawsze się sprawdzają smile
    • lechko2 Re: Prezenty 20.08.15, 08:32
      Ja np. jestem nieco bardziej praktyczna i zamiast kolejnej zabawki, którą umówmy się dziecko pobawi się maksymalnie 2 tygodnie wolę gdzieś dziecko zabrać. Myślę tutaj o kinie, teatrze kukiełkowym czy planetarium specjalnie przygotowane dla młodszych np: www.kopernik.org.pl/planetarium/ a i dziecko może się czegoś dowiedzieć. Oczywiście wszystko też zależy od tego ile dziecko ma lat bo dla dwu-latka to za wcześnie na takie rzeczy ale dla nieco starszego ja jestem jak najbardziej za taką formą prezentów.
    • ola5290 Re: Prezenty 06.01.16, 23:38
      Polecam bardzo serdecznie. Pluszowe zeszyty, bardzo oryginalny i wyjątkowy pomysł na prezent.
      allegro.pl/pluszowy-pamietnik-zeszyt-notes-kalendarz-mis-i5907233751.html
    • edysia1986 Re: Prezenty 21.06.16, 15:42
      3 latka to już idealny wiek, żeby wprowadzić jakieś gry planszowe smile
      Może warto kupić jakąś grę typu: Grzybobranie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka