gaba78 09.01.04, 16:07 NO WŁASNIE - NIE ZASZKODZI 1,5 MIESIĘCZNEJ DZIDZI?? POZDRAWIAM))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jabw Re: HERBATA KOPERKOWA I KROPLE NA KOLKI. PODAWAC 09.01.04, 21:25 Ja mojej podaję jedno i drugie. wg tego co piszą w ulotkach działanie jest nieco inne- krople zmniejszają napięcie powierzchniowe (rozbijają pęcherzyki gazy i zapibiegają tworzeniu sie piany) a koper działa rozkurczowo na mięśnie jelita. Co więcej zaczełam to robić zanim córcia skończyła miesiąc. Mam nadziejąm że to niczym poważnym nie grozi, a na ulotkach muszą pisać, że po miesiącu bo nie robili badań naukowych na noworodkach. Jeśli jestem w błędzie- napiszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabik Re: HERBATA KOPERKOWA I KROPLE NA KOLKI. PODAWAC 29.01.04, 21:52 Witam! Gdy moja malutka miała kolki.Zaufana pani doktor ginekolog odradzila mi podawanie jakichkolwiek napojów koperkowych. Ponoć dzialają krótko a potem problem narasta, gdyż powstaje więcej gazów. Nie mogę natomiast nic doradzić jeśli chodzi o jednoczesne podawanie obu środków. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
alaula Re: HERBATA KOPERKOWA I KROPLE NA KOLKI. PODAWAC 29.01.04, 23:12 Moze nie zaszkodzi, ale czy trzeba to i to ? Ja nie podawalam herbatki koperkowej, nie chcialam przepajac, a poza tym tez spotkalam sie z opinia ze wcale na dluzsza mete nie pomaga. Podawalam na kolki czy problemy z brzszkiem wode koperkowa Gripe Water. Podaje sie lyzeczke, a dziala szybciutko Odpowiedz Link Zgłoś