kasi-ka79 02.04.10, 13:53 witam potrzebuje waszej pomocy poszukuje dobrego neurochirurga w warszawie , dziś dowiedziałam sie, ze mój syn 8 lat ma torbiel w głowie proszę pomóżcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
genie.in.the.bottle Re: torbiel w głowie 02.04.10, 16:10 Jezeli chodzi o n-ch dziecieca to tylko CZD.Prof.Roszkowski chyba gdzies prywatnie przyjmuje,albo na NFZ wizyta w poradni n-ch. W plucach ani w watrobie nie znaleziono torbieli? Jest podejrzenie bąblowca? Odpowiedz Link Zgłoś
agata311201 Re: torbiel w głowie 04.04.10, 16:37 Dr Mikołaj Eibl przyjmuje na Niekłańskiej w szpitalu i też tam pracuje, bardzo dobry neurochirurg, dodatkowo przyjmuje gdzieś w prywatnej klinice na ursynowie, ale nie pamiętam jak sie nazywa. Chyba coś na "I" Mogę go polecić z całego serca. Mój synek miał taką torbielkę w głowie między komorami, ale się samoistnie wchłoneła przed ukończeniem roku. Stwierdzono ją już w szpitalu przy narodzinach jak miał robione usg przez ciemiączko. Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
annagrabowiecka Re: torbiel w głowie 14.04.10, 10:54 Witaj Mój synek ma 10 lat ma torbiel pajęczynówki w srodkowym dole czaszki 8cm / 4,5 cm/ 5,5 cm .Byłam z Nim w C.Z.Dziecka w W-wie i pokoleknym rezonansie okazało się ,ze torbiel rosnie.Operowany niestety musi być< data ustalona na 29 maja tego roku> ponieważ z bólu wymiotuje,drętwieje mu prawa strona policzka i sa zmiany w EEG . Proponuje zadzwonić Tobie i umówić synka na wizyte do neurochirurga. Na strnie Centrum Zdrowia Dziecka są wszystkie nr. tel. do rejestracji. Pozdrawiam Was i życzę zdrowia . Ania Moje gadu-gadu 3232379 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_witusia Re: torbiel w głowie 01.05.14, 20:43 Witam, mój malutki synek ma dużą torbiel w tylnym dole czaszki, szukamy dobrego neurochirurga, ale Por. Neurochirurgiczna w CZD już nie istnieje Kto operował Pani synka? Jak wynik operacji? Odpowiedz Link Zgłoś
ren.kos Re: torbiel w głowie 02.05.14, 00:51 Chciałabym jakoś pomóc. Bardzo polecam Lublin PSk4 neurochirurgia na najwyższym poziomie !! .Mój synek(11lat) jest już ponad rok po operacji (guz móżdżku) wszystko OK!! Odpowiedz Link Zgłoś