wlazkotnaplot 21.10.10, 15:25 Witam, czy ktoś podawał dziecku praparat EYE Q i czy były pozytywne efekty? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata3211 Re: Preparat eye q. 21.10.10, 15:37 ja podaje. Widze pozytywne efekty, ale niewiem na ile jest to pomoc preparatu a na ile innych czynników. napewno wyciszenie, lepsza koncentracja, rozwój mowy. ale tak jak pisałam na to wszystko składa się podawanie preparatu, dieta, terapie. Odpowiedz Link Zgłoś
wlazkotnaplot Re: Preparat eye q. 21.10.10, 17:07 Spodziewam się dokładnie takich efektów jak w opisie preparatu, na to liczę. Na wyciszenie, poprawę koncentracji, co za tym idzie lepszych wyników w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś
1monia4 Re: Preparat eye q. 21.10.10, 17:39 Tak jak napisala Beata-wg mnie dziala gl.terapia.Ale eye q nie zaszkodzi-ale chyba nie ma sie co spodziewać po nim takich efektów Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: Preparat eye q. 21.10.10, 17:45 Syn jest na eye q od roku - efekty są rewelacyjne. Terapia jest prowadzona tak jak do tej pory więc jestem zdania, ze to własnie dzięki preparatowi Bartosz poszedł do przodu. Bo skoro poprawiła się koncentracja to mały mógł się więcej nauczyć, przyswoić. Ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
pitahaya1 Re: Preparat eye q. 21.10.10, 18:32 Mój syn brał dobrze ponad rok, pozostało mu ostatnich kilka tabletek. Sam mówił, że lepiej się koncentruje, mniej rzeczy go rozprasza. Jest spokojniejszy, lepiej skupia się na nauce w domu. Ale bez terapii się nie obeszło. Odpowiedz Link Zgłoś