Dodaj do ulubionych

Pytanie o neurologa

16.02.11, 20:26
pytanie kieruję do tych mam, które były ze swoimi pociechami u neurologa prywatnie. Czy byłyście u jakiegoś specjalnego, dziecięcego, czy poprostu u neurologa.
Pytam, bo dziś dostałam skierowanie na kosultację z rozpoznaniem"opóźnienie rozwoju ruchowego", celem skierowania na ew. rehabilitację. No i dzwoniłam, by się zarejestrować. Termin mam o zgrozo za 2 m-ce!!! Do tego czasu dzieć mi może sam usiądzie i konsultacja może okazać się zbędna. Chciałabym dla spokoju, aby obejrzał ją lekarz, więc chciałabym iść prywatnie, no i nie wiem, czy z neurologami to też jest podział na dziecięcych i niedziecięcych. Do tej pory nie miałam styczności z tą specjalizacją lekarską i nie wiem.
Obserwuj wątek
    • b.bujak Re: Pytanie o neurologa 16.02.11, 20:42
      dzieciecy;
    • mojmikuniu Re: Pytanie o neurologa 16.02.11, 21:30
      Dla dziecka neurolog tylko dziecięcy i proponuję iść szybciej prywatnie żeby potem nie żałować, że coś się przeoczyło.
    • perd-ido Re: Pytanie o neurologa 16.02.11, 21:33
      musisz szukać neurologa dziecięcego
    • poshlady Re: Pytanie o neurologa 16.02.11, 21:45
      Jak najszybciej do neurologa prywatnego, na rehabilitację czeka się jeszcze dłużej a pewni zaleci uncertain
      • perd-ido Re: Pytanie o neurologa 20.02.11, 22:04
        Juz sie zapisalam, ale termin prywatnie wcale rewelacyjny nie jestsad Jutro zadzwonie do innej przychodni prywatnej, moze tam bedzie wczesniej. Szkoda, ze lekarzy o tej specjalnosci jest tak malosad
        • perd-ido Re: Pytanie o neurologa 20.02.11, 22:17
          Podobny watek stworzylam na forum, tez dotyczyl neurologa ale troche bardziej rozwinelam temat. Watki mi sie pomylilysmile Sorry
    • kam-i-999 Re: Pytanie o neurologa 20.02.11, 22:06
      oczywiście ze dziecięcy, poza tym co 2 opinie to 2 opinie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka