magda12311 27.04.04, 16:40 czy któras z e-mam stosowala ten specyfik?Gosia ma 5m i zaparcia (humana),podobno ułatwia wypróżnienia ?Co o tym sądzicie? P.S.to chyba 'lek' z naszego dzieciństwa? magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziunia_f Re: proszek troisty? 28.04.04, 13:22 Rzeczywiscie specyfik z zamierzchlych czasowAle mam przyjaciolke farmaceutke i od niej wiem,ze srodek ten jest nadal stosowany i to wcale nie sporadycznie i sa efekty.Pozdrawiam.Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpra1 Re: proszek troisty? 28.04.04, 14:04 Mnie do proszku troistego przekonała mama, choć sama wcześniej nie bardzo wierzyłam w jego działanie. Mojemu synkowi na kolki kupowałam najróżniejsze specyfiki, ale to wszystko niewiele pomagało ( no może z wyjątkiem wody koperkowej ),a proszek troisty naprawdę pomógł.Dawałam małemu na czubek łyżeczki i po kilkunastu minutach było po bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasia82 Re: proszek troisty? 28.04.04, 20:37 Ja tez stosowalam i bylo o niebo lepsze od wszelkich herbatek itp. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
krynia100 Re: proszek troisty? 30.04.04, 22:40 Ja potwierdzam skuteczność, zapisał nam to nasz pediatra i rewelacyjnie działało. Na czubek noża, bardzo malutko do herbatki albo innego picia. Odpowiedz Link Zgłoś