Gość: basia IP: *.aster.pl 15.11.06, 21:27 Czy oglądaliście wczoraj Rusin u Olejnik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pendrive widzialem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 22:21 ładna dziewczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Rusin u Olejnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 23:54 Olejnik jest nieszczera. Sprytnie dyspozycyjna. Rusin - myślałem, że inteligentniejsza. Jest wręcz żałosna. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Rusin u Olejnik 16.11.06, 00:43 Gość portalu: . napisał(a): > Olejnik jest nieszczera. > Sprytnie dyspozycyjna. > Rusin - myślałem, że inteligentniejsza. > Jest wręcz żałosna. Lichocka utyta Gargas głupia. Ostaje sie Smoktunowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szop Pracz Re: Rusin u Olejnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:52 > Ostaje sie Smoktunowicz. > Powiedziała kiedyś, że odchodzi z teleexpresu bo nie chce pracować w dezinformacji :-0))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lelekl Re: Rusin u Olejnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 05:57 Smoktunowicz jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Rusin u Olejnik IP: *.acn.waw.pl 19.11.06, 07:45 > Smoktunowicz jest OK no coments co do rusin u olejnik. fragment rozmowy z pamieci : o-mowi sie ze wygralas dzieki ukladom. r-to nie prawda, ludzie sami smsuja. o-wlasnie, mnie nikt nie kazal ciebie zapraszac do programu. r-hehehe. o-hahaha. i to by bylo ku... na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś