katse 19.05.04, 22:49 no wlasnie od kiedy??? Nisia ma 10 miesiecy, namietnie raczkuje, czasem troche stoi, czasem troche chodzi przy wersalce. Nie mamy dywanow (parkiet). wiec.. od kiedy buty??? pozdrawiam ka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ali_bey Re: buty 20.05.04, 14:31 Dla takiego maluszka, oczywiście do chodzenia w domu ,proponowałbym ci zamiast bucików kupić skarpetki antyposlizgowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-zet Re: buty 20.05.04, 15:01 Od kiedy zacznie chodzić - wcześniej nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: buty 20.05.04, 21:05 dzieki za odowiedzi, skarpetki z abskami ma. do wozka i piaskownicy ubieramy takie kapciuszki z lemingo. no i poczekamy az zacznie tuptac, chocby za raczki. cztery kroczki to chyba za malo. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: buty 20.05.04, 21:13 Ja Kupilam mojej corce pantofle domowe z usztywniana pieta ,do cwiczenia (chodzenia) w domu.Buty dopiero jak dobrze umiala chodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
justysia25 Re: buty 21.05.04, 16:08 Jakoś mój mały nie umiał się odnaleźć w skarpetkach z abs więc kupiłam mu kapciuszki (befado) jak zaczynał chodzić. Do chodzenia po dworze jeszcze miał czas - chodniki takie krzywe i dziurawe. A teraz chodzi od 2,5 m-ca to już sobie radzi jakoś na takim chodniku, chociaż trzeba go często "zbierać". Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: buty 21.05.04, 21:54 no wlasnie. pani w zdrowej stopce (ci od bartkow) powiedziala ze jakby miala chodzic w kapciach to lepiej bez. kupilam Nisi takie lemingo na spacery. ona jeszcze nie chce chodzic wiec butkow nie bede kupowala pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś