izabela1976 30.10.06, 10:19 Mój Michałek będzie miał rodzeństwo!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzialena121 Re: Chciałam się pochwalić.. 30.10.06, 12:40 Gratulacje!!i trzymam kciuki:) Odpowiedz Link
maka2003 Re: Chciałam się pochwalić.. 30.10.06, 14:19 Wielkie grtulacje, trzymajcie się wszyscy w zdrówku. Wielcy z Was szczęściarze !! maka Odpowiedz Link
sewerynki Re: Chciałam się pochwalić.. 30.10.06, 14:48 suuuuuuuuuuper, napisz więcej o Michałku bo wszyscy czekamy, a to pewnie przez rodzentwo ci sie odechcialo pisania. Odpowiedz Link
gabrynio Re: Chciałam się pochwalić.. 30.10.06, 17:50 WIELKIE GRATULACJE już ci zazdroszcze tych rozkosznych kopniaków i jeszcze cudniejszego bicia serca A jak Michałek przyjął tą wiadomość??? Odpowiedz Link
mama_misi Re: Chciałam się pochwalić.. 31.10.06, 19:15 Ja także gratuluję i bardzo zazdroszcze :) Trzymajcie sie dzielnie Odpowiedz Link
ali_mama Re: Chciałam się pochwalić.. 01.11.06, 22:38 GRATULACJE - trzymajcie sie zdrowo i ciepło........ ps. swoja droga to bardzo Ci zazdroszcze...... miec drugie dziecko to moje marzenie.....ale maz poki co kreci nosem ...... buu ;-(( Odpowiedz Link
annanow261 Re: Chciałam się pochwalić.. 04.11.06, 15:59 to i ja przyłączam się do gratulacji Odpowiedz Link
izabela1976 Bardzo dziękuję 08.11.06, 21:06 Wszystkim bardzo dziekuję za gratulacje. Michałek jeszcze o niczym nie wie. U mnie to dopiero 9 tydzień, a dla Michałka to dopiero fakt pojawienia się małego może coś będzie znaczył. Chociaż edukację na pewno zacznę wcześniej. A ja obecnie czuję się tragicznie. Jestem teraz dwa tygodnie na zwolnieniu, bo nie dawałam już rady. Dolegliwości ciążowe mam z podwójną dawką. A z Michasiem było tak pięknie, bez nudności, wymiotów itp. A teraz? Szkoda gadać. Nawet nie mam siły zajmować się małym. Dobrze, że mąż pracuje na zmiany, to trochę mnie odciąża, bo inaczej to byłoby ciężko. Mam tylko nadzieję, że niedługo to złe samopoczucie minie. Odpowiedz Link
smutnamama2 Re: Chciałam się pochwalić.. 29.11.06, 12:07 Serdeczne gratulacje. Podczytuję czasem to forum i jestem pełna podziwu dla mam zmagających się z problemami zdrowotnymi dzieci. Mój synek też jest chory. Ja jednak bardzo chciałabym mieć kolejne dziecko, lecz obawiam się czy byłoby ono zdrowe. Mąż natomiast nie zgadza się absolutnie, boi się, nie chce aby wada się powtórzyła. Zazdroszczę Ci. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kaha1 Re: Chciałam się pochwalić.. 29.11.06, 17:25 ja też już nie zdecydowałabym się na następne dziecko Odpowiedz Link