Dodaj do ulubionych

Medincus szpital

11.07.12, 19:57
Witam,
myslę o wycinaniu migdałka córki w tym szpitalu. Czy ktoś z Was miał robiony tam zabieg? Jakie są warunki, podejście do dziecka, czy mozna przebywać z dzieckiem do uspienia?
Bedę wdzięczna za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • margarita-2 Re: Medincus szpital 28.07.12, 16:26
      W nastepnym tygodniu mam tam planowany drenaz uszu dziecka, slyszalam, ze pracuje tam ta sama zaloga co Miedzynarodowym Centrum Sluchu i Mowy, ale zobaczymy czy tak faktycznie jest. Dam znac, licze, ze wytrwamy w zdrowiu do tego czasusmile
    • adkowa Re: Medincus szpital 31.07.12, 22:27
      Właśnie wróciłam z synkiem z zabiegu drenażu ucha robionym w Medincusie.
      Podejscie do pacjetna jest super. Pełne zyczliwości,ciepła, usmiechu i profesjonalizmu.
      Mogłam odprowadzić synka na salę operacyjną i do uspienia siedzieć z nim i trzymać go za rączkę. Po zabiegu zanim się obudził byłam przy nim na sali pooperacyjnej. Cały szpital jest nowy, czyściutki.
      pozdr
      • margarita-2 Re: Medincus szpital 01.08.12, 21:13
        Tez jestesmy juz po zabiegu. Podobnie jak przedmowczyni jestem pelna uznania dla lekarzy tam pracujacych, szpital tak nowoczesnie urzadzony, ze nie przypomina szpitala a hotel. Wszystko az pachnace, lazienka w pokoju, wszystko na wysoki standard. Niektorzy nie maja nawet tak w domu jak tam wyglada pokoj pacjentasmile) Robilam dziecku juz 3 drenaz, 2 poprzednie prywatnie w instytucie tez w Kajetanach (po sasiedzku aktualnie), a teraz pierwszy raz w Medincusie na NFZ (mieli krotsze terminy) i jesli mam porownywac to i tam i tu taka sama pelna zyczliwosc do pacjenta. Nie odczulam roznicy jako pacjent z funduszu a jako pacjent poprzednio robiacy zabieg prywatnie. Lekarze rewelacja. Rowniez bylam z dzieckiem przy usypianiu, anestezjolog glaszczac mojego szkraba usypial do zabiegu, a po zabiegu dziecko juz czekalo w objeciach pielegniarki na sali pooperacyjnej, ktora dziecko troskliwie tulila (mala sie obudzila dosc szybko). No i bardzo przestrzegaja higieny. Slowem - POLECAM bardzo!!!!!!!!!!!!! Aaaa, wokol szpitala piekny osrodek rekreacyjny, lasek z alejkami, koniki, kucyki, renifery, boiska do gry, slowem mialam co robic z corka, zeby nie myslala o tym, ze nie wolno jej jesc i picsmile)
        • kk_1976 Re: Medincus szpital 19.08.12, 17:50
          poprosze o namiary na ten szpital, bylam z dzieckiem w medincusie na konwiktorskiej i nic nie wspominali, ze maja szpital, kks
          • margarita-2 Re: Medincus szpital 20.08.12, 09:32
            www.csim.pl/p-6/Szpital
            Konsultacje tez odbywaja sie w tej placowce. Jak dla mnie lepiej, bo nie musze jechac do samej W-wy i mam sporo krotsza droge niz na Konwiktorska.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka