Dodaj do ulubionych

Who is Bogdan? <NW>

IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 20:18
Tzn. już znamy jego historię, ale macie przecieki, kiedy się pojawi? Kto go zagra (może Marek Bukowski ;))?
Obserwuj wątek
    • Gość: dominikA Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.11, 20:38
      Znowu Ziębiowe sobie o jakimś dziecku przypomnieli? Wcześniej tak było z Renatą. Ale jeżeli już ma byc ten Bogdan to popieram, Bukowski byłby ok. Przynajmniej serial nabierze jakiś walorów artystycznych i będzie na kogo popatrzec :(
      • Gość: ikarr Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.internetia.net.pl 10.05.11, 06:25
        Sądząc z wyglądu 12-letniego Bogdana ze zdjęcia to na pewno nie będzie Bukowski, tylko owalny miś typu Grześ. Lubiliśmy Grześka, więc ten typ jest sprawdzony, a nie jakiś tam amant.
    • Gość: jakaja Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.centertel.pl 10.05.11, 13:50
      Oj tak tak Bukowskiego nigdy dość, chyba wtedy by mnie ten serial na nowo przyciągnął do telewizora.
      A czy Ranata już na dobre znikneła? Zrobili z niej strasznie tragiczną postać myślałam, że będzie happy end, że zajdzie w ciąże itp. Widać ja sama potrzebuję szczęśliwych zakończeń i chętnie bym to obejrzała na ekranie.
      • Gość: :P Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.dialog.net.pl 10.05.11, 14:18
        Nikt sobie o niczym nie przypomniał. Od początku w opisie postaci na oficjalnych i nieoficjalnych stronach NW było napisane, że mają 4 dzieci... O Bogdanie tak jak i o Renacie i Grześku było też kilka razy wspomniane zanim sie pojawili.
    • Gość: goscini Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.acn.waw.pl 10.05.11, 18:27
      a co to za historia?
      nie obejrzlam odcinka i juz nie wiem o co biega;/
      • w_miare_normalna Re: Who is Bogdan? <NW> 10.05.11, 20:22
        pl.wikipedia.org/wiki/Na_Wsp%C3%B3lnej
        jest Bogdan czyli wielce im się nie przypomniało.
    • Gość: jakaja Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.centertel.pl 11.05.11, 08:16
      Scenarzyści zostawili sobie rozwiązanie, otwartą furtkę w postaci Bogdana do podgrzania atmosfery.
      Na początku wymyślono postać wiedząc, że kiedyś się pojawi.
      I tak samo jest z wątkiem, że Kuba to syn nieżyjącego brata Brzozowskiego (Wiktora?) wszyscy o tym wiedzą tylko nie Iza. Ale za pare lat pewnie ktoś jej to wygada i będzie kolejny wątek na kilka odcinków.
      • Gość: marta Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.11, 09:54
        "Na Wspólnej" to w ogóle przewidzieli naprzód na jakieś 10 lat, swego czasu oglądałam systematycznie ten serial i zawsze mnie zastanawiało, czemu na oficjalnej stronie podana jest czwórka dzieci Ziębów, a mają przecież tylko Monikę. A potem rok w rok się pojawiali, najpierw Grześ, potem Renatka, a teraz widzę Bogdan. Pozostaje tylko pogratulować scenarzystom precyzji w prowadzeniu tego wątku i dostarczania widzom ciągłych emocji ;)
        • Gość: jakaja Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.centertel.pl 11.05.11, 10:06
          A ja jeszcze raz się zapytam bo w końcu nikt mi nie odpowiedział, czy ktoś wie czy Renatka już na dobre pożegnała się z serialem jak Grzegorz?
        • lilith76 Re: Who is Bogdan? <NW> 11.05.11, 12:57
          Czy to nie tak, że jeśli NW jest kupionym formatem, to pączkująca liczba dzieci Ziębów jest też kupiona jako część stworzonej postaci?
      • Gość: zzz Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.dynamic.chello.pl 11.05.11, 11:38
        O tym Kubie to tylko wiedzą bracia Brzozowscy, poza nimi nikt (nawet Daniel nie wie). Kto ma więc jej wygadac?
        • marslo55 Re: Who is Bogdan? <NW> 11.05.11, 12:57
          zzz napisał(a):
          "O tym Kubie to tylko wiedzą bracia Brzozowscy, poza nimi nikt (nawet Daniel niewie). Kto ma więc jej wygadac?"
          Obstawiam podrośniętego Kubę i dramatyczny wątek w stylu "młody chłopak orientuje się, że prowadzi samochód inaczej niż tata, więc chyba nie są spokrewnieni".
          Zachwyca mnie ta rotacja w rodzinie Ziębów - Grzesiek z domu, Renatka do domu, Renatka z domu, Bogdan do domu..

• kelle1986 Re: Who is Bogdan? <NW> 11.05.11, 13:50
            marslo55 napisała:

> Zachwyca mnie ta rotacja w rodzinie Ziębów - Grzesiek z domu, Renatka do domu,
            > Renatka z domu, Bogdan do domu..

Oootóż to, mnie też :D
            • Gość: bbb Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.4web.pl 11.05.11, 22:10
              Bo to ten sam aktor pewnie gra :>
            • iwu Re: Who is Bogdan? <NW> 12.05.11, 00:30
              He, he, bo ciasno u Ziębów, to się muszą zmieniać.
    • Gość: mia Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.ghnet.pl 11.05.11, 17:42
      Każdy lepszy byle Renatka nie wróciła jak najdłużej, a najlepiej w cale (w co wątpie) - tak mdłej i tragicznej postaci świat seriali nie znał. Nie sądzę żeby Bukowski zdecydował się zagrać w tasiemcu, choć chętnie bym go zobaczyła, bo przy nim reszta filmowych amantów z rodzimego kraju może się schować. A swoją drogą jakiż to byłby to dysonans między trójką pozostałych dzieci Ziębów a Bogdanem :) Na pierwszy rzut oka byłoby widać że adoptowany:P
      • Gość: NW Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.dialog.net.pl 11.05.11, 18:58
        Ludzie czytajcie coś poza forum bo robicie z tego wielkie halo... O całej czwórce dzieci Ziębów było wiadome od początku. Nawet w serialu przy okazji jakiś świąt było o każdym wspomniane, że są le nie utrzymują kontaktów.
      • lilith76 Re: Who is Bogdan? <NW> 12.05.11, 08:42
        Nie sądzę żeby
        > Bukowski zdecydował się zagrać w tasiemcu, choć chętnie bym go zobaczyła, bo pr
        > zy nim reszta filmowych amantów z rodzimego kraju może się schować

Zapraszam do NDiNZ ;)
        • Gość: :P Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.05.11, 22:26
          A ja mam nadzieję że Renata wróci i zejdzie się ze Sławkiem, choć potraktował ją parszywie...
          • Gość: mia Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.ghnet.pl 13.05.11, 23:56
            Pewnie Twoje marzenia się ziszczą i będziemy oglądać te dwie mdłe i mało atrakcyjne postacie do urzygania...
    • Gość: a może tak... Re: Who is Bogdan? <NW> IP: *.dsi-sieci.pl 14.05.11, 12:02
      Przecież Bogdan to Ryszard vel Szalej ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka