Dodaj do ulubionych

drenaż uszu Kajetany IFPS

24.03.16, 21:57
Witam, jeśli ktoś może mi coś doradzić, pomóc to proszę bo już nie wiem gdzie szukać sad
poszukuję namiarów na lekarzy ze Światowego Centrum Słuchu a konkretnie chodzi mi o lekarzy, którzy pracują w Kajetanach a dodatkowo mają gdzieś prywatne gabinety w innych przychodniach albo też najlepiej na nfz, kogo byście polecali i gdzie tego człowieka szukać, Warszawa, inne miasto? pojadę gdzie trzeba byleby okolice Warszawy, Radomia... potrzebuję pilnie zdiagnozować dziecko, znaleźć lekarza który określi czy konieczny jest drenaż a jeśli tak to zrobi to właściwie, chodzi mi o kogoś kto pracuje w Kajetanach bo tam jak wiadomo dodzwonić się nie da a o terminach wizyt i zabiegów już nie mówiąc sad
i jeszcze jedno czy może ktoś robił w Kajetanach dziecku drenaż i wie w jaki sposób i jak często się kontaktować aby szukać wolnego miejsca gdy ktoś zrezyguje
Obserwuj wątek
    • shinee5 Re: drenaż uszu Kajetany IFPS 29.03.16, 12:05
      Do Kajetan dostaniesz się przez Medincus
      • biedronka.online Re: drenaż uszu Kajetany IFPS 29.03.16, 22:14
        ale który, w jakim mieście i jaki konkretny lekarz?
    • martap.waw Re: drenaż uszu Kajetany IFPS 30.03.16, 12:38
      W Warszawie jest Medincus w centrum i tam kieruja do Kajetan na drenaż. My czekamy właśnie na termin w Kajetanach uncertain
    • elkamil19 Re: drenaż uszu Kajetany IFPS 11.04.16, 12:29
      W czerwcu 2015 mój synek miał odbudowę błony bębenkowej i drenaż ucha. Za tydzień po operacji przyjechaliśmy na zdjęcie opatrunka. Mimo mojego zdziwienia kolejna wizyta była umówiona za 8 miesięcy (pan doktor zapewniał że wcześniej nie potrzeba ). No cóż dren wypadł wcześniej i musieliśmy po 7 m-cach przyjechać. Okazało się (po badaniu słuchu), że słuch nie został naprawiony (po konsultacji u innego lekarza że źle był przeprowadzony zabieg-nie udał się.) a lekarz przyjmujący zdziwił się że nie zrobiono badania słuchu w czasie bycia drenu w uchu. Zostałam znów umówiona na kolejną operację lecz już więcej mojego synka nie oddam tam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka