Dodaj do ulubionych

Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i buleczka3

07.12.04, 21:11
Wlasnie przenioslam Wasze historie do "Portetow dzieci" na stronie
www.sercedziecka.vmed.pl . Mam nadzieje, ze buleczka3 nie ma mi tego za zle.
Od Ciebie jedynej nie mialam zgody wprost.
Jezeli chcecie cos zmienic, poprawic,usunac... napiszcie prosze do mnie na
adres prywatny gosiap@pt.lu
Jeszcze raz bardzo Wam dziekuje za zaufanie.
Obserwuj wątek
    • buleczka3 Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 08.12.04, 19:46
      Nie mam nic przeciwkosmile Jeszcze moze jakies zdjecie na priv podrzuce w
      najblizszym czasie.
      • gosiap10 Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 08.12.04, 21:54
        Dziekuje. Bede wypatrywac zdjec.
        • buleczka3 Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 09.12.04, 15:54
          Probowalam wyslac zdjecie, ale wrocilo z powrotem, nie mam pojecia dlaczego .
          Wpisywalam adres gosiab@pt.lu
          • buleczka3 Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 09.12.04, 15:54
            Juz wiem gdzie popelnilam blad , ciapa ze mnie .
            • gosiap10 Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 09.12.04, 17:25
              Zdjecie Wiktorii doszlo. Przeniose je na strone jeszcze dzisiaj.
    • mamagaby Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 09.12.04, 16:11
      dziękuję Gosiu za umieszczenie historii Gabrysi na stronie serce dziecka,miałam
      trochę problemów z komputerem, podrzucę zdjęcia , mam nadzieję, że martusia
      jest już w domu i zapalenie oskrzeli minęło jak zły sen.
      • gosiap10 Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 09.12.04, 17:24
        Martusia jest juz w domu. Zapalenie oskrzeli dalo nam popalic - 10 dni w
        szpitalu. Teraz mam nadzieje wszystko bedzie juz OK. Czekam na zdjecia i
        pozdrawiam
    • gi-za Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 10.12.04, 10:29
      Nie wie dlaczego nie moge wejsc na strone serce dziecka....Zawsze wyswietla mi
      sie strona fundacji...A chcialabym poznac Wasze dzieci...
      • gosiap10 Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 10.12.04, 10:50
        Bo to wlasnie ta strona. Fundacja to nasze najnowsze "dziecko" i podobnie jak
        strona zostala stworzona przez nas by pomoc wszystkim w podobnej sytuacji. Aby
        przeczytac o dzieciach musisz w menu kliknac na "Portrety dzieci" a tu kolejno
        na "Nasze dzieci" lub "O nich nie zapomnimy". Zycze milej lektury. Jezeli
        bedziesz miala jakies klopoty - daj mi znac.
    • gi-za Re: Do maria.ksiazek,pieguska22,mamagaby i bulecz 10.12.04, 11:00
      Gosia, nie wiem czy to moja przegladarka(mozilla) czy co,ale dalej nie moge
      wejsc... Poczekam na meza, moze on cos zrobi...Jak sie nie odpali to napisze do
      Ciebie...Dzieki za odzewsmile))
      • gosiap10 Do Gi-za 10.12.04, 13:00
        Wyslalam ci na adres mailowy gazety bezposrednie linki do portretow dzieci.
        Sprobuj - moze tymczasem to zadziala.
        • gi-za Re: Do Gi-za 10.12.04, 13:17
          Dziekuje Ci Gosiu,o to mi chodzilosmile)))W najblizszym czasie postarm sie pokazac
          mojego Maciusia,ma 9 lat,jestem pewna ze sie ucieszycie widzac takiego starego
          chlopasmile))
          • gosiap10 Re: Do Gi-za 10.12.04, 13:40
            BARDZO SIE UCIESZYMY!
            • ulkar Re: Do Gi-za 10.12.04, 14:35
              Gosia.... a ja mogę napisac o Tomku? On nie miał wady, miał genetyczną chorobę
              serca. Ale mogę? Tak bardzo bym chciała, żeby wciąż był ... istniał,
              funkcjonował, chocby we wspomnieniach w internecie ... Proszę ...
              • gosiap10 Re: Do Ulkar 10.12.04, 15:00
                Ulu,
                Przeciez ja juz dawno Ciebie o to prosilam kiedy pisalas o kadiomiopatii.
                Chcemy pamietac o Tomku! Wszystko co pragniesz, aby znalazlo sie na stronie
                Tomka przeslij do mnie : wspomnienia, zdjecia, jego rysunki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka