oskka 22.01.05, 10:50 mojemu siedmiomiesięcznemu synkowi lekko ucieka prawe oczko w kierunku nosa. czy konieczna jest wizyta u okulisty czy może oczko samo się wykształci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mawa73 Re: zez 22.01.05, 11:01 Lepiej isc do specjalisty. To prawdodpodobnie nie jest nic groznego, ale jesli zez bylby efektem jakis chorob oczu (dna oka, wady wzroku), to trzeba szybko rozpoznac i leczyc. Moja corka jest pod obserwacja okulisty od 6 mca i dzieki temu jestem spokojna Marzena PS. Trudno jest znalezc dobrego okuliste do tak malych dzieci. Moge polecic takiego ze Śląska (pisz na priva) Odpowiedz Link Zgłoś
oskka Re: zez 22.01.05, 12:28 wielkie dzięki ale jestem z podkarpacia i może tu uda mi sie znaleźć jakiegoś dobrego specjalistę Odpowiedz Link Zgłoś
wiewioreczka3 Re: zez 22.01.05, 22:45 niby do 3 miesiaca jest zez. moja corcia miala dluzej, poszlam do okulisty i powiedzial, ze moze oczko uciekac do 2 lat, wynika to z jeszcze niewyksztalconych miesni oka. teraz ma niecaly roczek i jeszcze jest ale mniejszy. ja radze isc do okulisty, dlatego ze kazde dziecko jest inne no i dla wlasnego sumienia. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś