rzasia 27.01.05, 15:21 Wczoraj mój syn skończył brać ten antybiotyk. Dziś czytam, że jego sprzedaż ma być wstrzymana. Zastanawiam się, czy coś grozi mojemu dziecku? I w co wierzyć?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylwia32 Re: Duracef ??? 27.01.05, 17:11 przedwczoraj miałam wykupić durocef w aptece i pani powiedziała mi , że jest to lekarstwo wucofane i dała mi inne lekarstwo z dokładnie tym samym składem , ale ma inną nazwę.przykro mi , ale nie powiem jak nazywa się ono ponieważ nie mam go przy sobie, ale farmaceuci i lekarze go znają. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia32 Re: Duracef ??? 27.01.05, 19:02 info.onet.pl/1044361,11,item.html coś więcej tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
rzasia Re: Duracef ??? 27.01.05, 22:47 Dzięki, już to czytałam. Okazuje się, że po tym leku nie wszyscy zdrowieją i są komplikacje. Jutro idę znów do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Duracef ??? 28.01.05, 11:13 ja sama brałam duracef jak byłam chora i dostałam po nim takiej wysypki,jakbym ospe miala przy czym nie wykryto u mnie uczulenia na ktorys ze skladnikow.dziwne iza Odpowiedz Link Zgłoś