aska34 28.02.05, 21:43 no wlasnie, jakie macie zdanie o panu doktorze, ide do niego we srode z moim maluchem. Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorek3 Re: ortopeda- dr Anyżewski czy ktos byl 28.02.05, 23:01 Byłam. Poleciła mi koleżanka, a później sie okazałao, ze z jego żoną równieź pracuję. Kaązdy lekarz widząc jego pieczatke w książeczce zdrowia wydaje spazmy zachwytu. U nas badania miały czysto kontrolny charakter (byłam dwa razy). Sama wizyta OK, robi USG na miejscu. Bardzo drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
gralint ja bylam - NIE polecam!! 13.08.13, 23:13 Malo sie przez blad tego lekarza nie przekrecilam wiec uciekajcie od tego niedouka jak najdalej!!!!!!!!!!!! Mam dokumentacje pelna na dowod tego co mowie. On popelnia bledy! Lekarz tępy i kompletnie bez wiedzy i wyczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
kortis Re: ortopeda- dr Anyżewski czy ktos byl 02.03.05, 15:01 A gdzie (ewentualne namiary) przyjmuje pan doktor? Odpowiedz Link Zgłoś
aska34 Re: ortopeda- dr Anyżewski czy ktos byl 03.03.05, 09:06 Bylam wczoraj u pana doktora, zrobil na mnie dobre wrazenie, widac ze jest profesjonalistą. Moj Kuba mial wskazania do szerokiego pieluchowania, a ze wzgledu na to ze ma juz 3 miesiace to jakis inny konował kazal mu wkladac recznik miedzy nogi, maly dostawal histerii jak mu to robilam bo znacznie mu to ograniczalo ruch... a tu wczoraj pan doktor powiedzial, ze zadnej patologii nie widzi, zeby nie wkladac recznika bo moze to dziecku duzo krzywdy wyżądzic a tylko nalezy go wlasciwie pielegnowac, noscic itp.... i jak tu wierzyc lekarzom. Kortis podaje ci namiary na p. Doktora dr n.med. Piotr Anyżewski ul. Miączyńska 39 zapisy: tel.844-67-73 wew.6 pon - piątek 9.00-20.00 cena: 100zł wizyta, 60zł USG wiem, ze przyjmuje tez na Warynskiego i na KEN-ie w Spółdzielni Rentgenologów (www.rentgen.pl - tutaj mozna sie zapisać) Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś