Dodaj do ulubionych

ortopeda- dr Anyżewski czy ktos byl

28.02.05, 21:43
no wlasnie, jakie macie zdanie o panu doktorze, ide do niego we srode z moim
maluchem.
Joanna
Obserwuj wątek
    • dorek3 Re: ortopeda- dr Anyżewski czy ktos byl 28.02.05, 23:01
      Byłam. Poleciła mi koleżanka, a później sie okazałao, ze z jego żoną równieź
      pracuję. Kaązdy lekarz widząc jego pieczatke w książeczce zdrowia wydaje spazmy
      zachwytu. U nas badania miały czysto kontrolny charakter (byłam dwa razy). Sama
      wizyta OK, robi USG na miejscu. Bardzo drogi.
      • gralint ja bylam - NIE polecam!! 13.08.13, 23:13
        Malo sie przez blad tego lekarza nie przekrecilam wiec uciekajcie od tego niedouka jak najdalej!!!!!!!!!!!! Mam dokumentacje pelna na dowod tego co mowie. On popelnia bledy! Lekarz tępy i kompletnie bez wiedzy i wyczucia!
    • kortis Re: ortopeda- dr Anyżewski czy ktos byl 02.03.05, 15:01
      A gdzie (ewentualne namiary) przyjmuje pan doktor?
      • aska34 Re: ortopeda- dr Anyżewski czy ktos byl 03.03.05, 09:06
        Bylam wczoraj u pana doktora, zrobil na mnie dobre wrazenie, widac ze jest
        profesjonalistą. Moj Kuba mial wskazania do szerokiego pieluchowania, a ze
        wzgledu na to ze ma juz 3 miesiace to jakis inny konował kazal mu wkladac
        recznik miedzy nogi, maly dostawal histerii jak mu to robilam bo znacznie mu to
        ograniczalo ruch... a tu wczoraj pan doktor powiedzial, ze zadnej patologii nie
        widzi, zeby nie wkladac recznika bo moze to dziecku duzo krzywdy wyżądzic a
        tylko nalezy go wlasciwie pielegnowac, noscic itp.... i jak tu wierzyc lekarzom.
        Kortis podaje ci namiary na p. Doktora
        dr n.med. Piotr Anyżewski
        ul. Miączyńska 39
        zapisy: tel.844-67-73 wew.6 pon - piątek 9.00-20.00
        cena: 100zł wizyta, 60zł USG
        wiem, ze przyjmuje tez na Warynskiego i na KEN-ie w Spółdzielni Rentgenologów
        (www.rentgen.pl - tutaj mozna sie zapisać)

Pozdrawiam

Joanna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka