Dodaj do ulubionych

Dzień Serca....

25.08.05, 22:24
Witam Wszystkich po wakacyjnej przerwie.
Wybieram się z Alą do Krakowa na Dzień Serca.Czytałam o zeszłorocznych
imprezach na rynku w Krakowie. Jeśli macie jakieś informacje kiedy,gdzie...
w tym roku będzie obchodzony ten dzień to dajcie znać.

Pozdrawiam Ania mama Alicji
Obserwuj wątek
    • gosiap10 Re: Dzień Serca.... 26.08.05, 10:43
      Aniu,
      Juz Ci odpowiadam.
      Nie znamy jeszcze programu Dni Serca w Krakowie. Z tego jednak co juz wiem w
      sobote 24/09 przewidziane jest spotkanie rodzicow i dzieci z wadami serca na
      ktore chcemy zaprosic lekarzy. Organizacja zajmuja sie wspolnie Cor Infantis i
      Fundusz na Rzecz Dzieci z Wadami Serca. Planowane sa tez inne rzeczy. Jak bede
      wiedziala cos konkretnego dam znac na forum.
      Super, ze sie tam wybierasz, bo ja tez bede, chociaz niestety bez Marty (babcie
      malo mi glowy nie urwaly, za sam pomysl zabrania jej ze soba). Ciesze sie na
      spotkanie z Toba i Alicja. Tym bardziej, ze jestes ostatnia z trzech mam dzieki
      ktorym mamy na stronie opracowana klinike w Krakowie-Prokocimiu. Z Karolina
      spotkalysmy sie kilkakrotnie w naszym Toruniu, a z Natalia w zeszla sobote we
      Wroclawiu.
      Pozdrawiam.
      • ewaoriana Re: Dzień Serca.... 26.08.05, 13:03
        witaj gosiu.jestem od dzisiaj na forum.Jestem mamą 11 miesięcznej
        Oriany(tetralogia Fallota)po korekcie całkowitej 2 miesiące temu w Krakowie.
        Jestem również zainteresowana terminem spotkania na Dniach Serca w Krakowie.
        Prosiłabym o informację jak już bedzie wszystko pewne kiedy. Pozdrawiam.
    • aniurka Re: Dzień Serca.... 26.08.05, 22:00
      Witam, będzie mi bardzo miło Cię poznać osobiście. Mam nadzieję że pogoda
      dopisze ja przyjade pociągiem. Jesli będziesz miała jakieś informacje to daj
      znać.Mam nadzieje że to będzie na rynku bo mam blisko stacje.

Pozdrawiam Ania i Ala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka