lewandowskalewin Re: mam juz dosc 16.11.05, 16:35 jestem mama niespelna 11 miesiecznego szymonka z zespolem wad wrodzonych jestesmy juz po 7 miesiecznej tulaczce po szpitalach w koncu w domu szymon urodzil sie ze zlozona tetralogia falota rozczepem podniebienia spodziectwem uposledzeniem psychoruchowym i bardzo duzym niedosluchem.Teraz po operacji serca przez jakis czas byl spokoj ale znowu lekarze wizyty i kolejne czarne diagnozy.SZymon juz tak wiele przeszedl i jeszcze 4 operacje przed nim a niedawno w prywatnym gabinecie audilogicanym dowiedzielismy sie ze szymon musi miec aparaty sluchowe na poczatku mowili ze to niedosluch z rozczepu podniebienia i ze to minie po korekcie lecz niestety inny lekarz powiedzial co innego musimy jechac do warszawy i zebrac 8000 zl mamy 3 miesiace czas nas nagli a pieniedzy nie ma skad wziazc pisze po fundacjach bez odzewu ma juz dosc Odpowiedz Link Zgłoś
hubcio14 Re: mam juz dosc 16.11.05, 18:24 Jestem mamą Hubcia który również urodził się z zespołem wad wrodzonych. Jeśli masz ochotę napisz do mnie na priva. Pozdrawiam Dorota z Hubciem. Odpowiedz Link Zgłoś
lewandowskalewin Re: mam juz dosc 16.11.05, 18:28 Czesc Dorota.Masz moze gg? Łatwiej bedzie nam rozmawiac.Odpisz Odpowiedz Link Zgłoś