marki0 08.03.06, 22:06 moj pięciolatek mocno sie poci.jest tak od urodzenia. Czy jest tego jakaś konkretna przyczyna czy taka jego uroda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1jagienka Re: mocno sie poci. 09.03.06, 22:41 Mój synek też się bardzo poci - ale jedynie w czasie snu. Przebieram go zawsze raz w nocy. Kiedyś czytalam, że to wynik problemu z vit. D,ale dwóch pediatrów powiedziało, że to raczej taki typ. W każdym razie nic z tym nie robię, nie szuklam dziury w całym. pozdrawiam ps. Bartek ma 4,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
marki0 Re: mocno sie poci. 10.03.06, 09:00 dzięki. Ja też staram sie z tym nic nie robić. Szczerze to mam juz dość lekarzy. Non stop siedimy u alergologa, dermatologa, i do tego jescze dostał mi bielactwo. Ale biedny jest w przedszkolu, bo co chwila Panie mu każą odpoczywaś ponieważ zrobi parę kółek i pot się z niego leje. Jest bardzo zywy, więc jak biega, albo cokolwiek robi innego robi to całym soba z wielkimi emocjami i może dlatego tak mi sie poci. Mi też kazano się tym nie przejmować, ale byłam ciekawa czy są takie mamy i czy coś się z tym robi. Ja jako dziecko też się mocno pociłam. Pewnie ma to po mnie, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś