jusytka 15.03.06, 09:12 To prawda, bańki poptrafią zdziałać cuda Używała je moja babcia, mama i teściowa W wielu sytuacjach potrafią uniknąć antybiotyku, który lekarze tak chętnie zapisują. Polecam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryz Re: Bańki 16.03.06, 11:44 To naprawdę działa. Również w mojej rodzinie używano baniek od lat, ale gdy przypomnę sobie te płonące pochodnie... Właśnie kolejny raz testuję na sobie bańki bezogniowe i efekt jest PIORUNUJĄCY. Moja grypa tego nie wytrzymuje! Wszystkich zachęcam, to nie boli a pomaga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajaskolski Re: Bańki 21.04.06, 20:15 CZy faktycznie po bankach organizm jest osłabiony i trzeba 1-3dni odpoczywac w domu ? Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 21.04.06, 21:41 własnie postawiłam bańki 10-cio miesięcznemu synkowi z nadzieją,że nie rozwinie mu sie kolejne zapalenie oskrzeli. kiedy zrobic to ponownie? jutro?pojutrze? pozdrawiam szaszka Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Bańki 21.04.06, 23:20 Jeśli ma mocne kółka to postaw za dwa dni 1 bańkę w wolnym miejcu, na drugi dzień znów jedną.Ale może nie będzie już potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 21.04.06, 23:25 ma mocne kółka w 2 miejscach - dwa pozostałe blade dzięki za rady! a czy to prawda,że im mocniejsze kółka tym bardziej chory? Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Bańki 21.04.06, 23:29 im mocniejsze kółka tym bardziej zassane-przez długość lub siłę Nie martw się Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 21.04.06, 23:27 kaszle tylko jak się kładzie...a ten uporczywy kaszel spac mu nie daje...dzisiaj osłuchała go nasza lekarka i nie świszczy w oskrzelach Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 21.04.06, 23:31 nic...oprócz soli fizjologicznej do noska i ketotifenu ze wzgl na alergię i olbas-oil Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 21.04.06, 23:34 rozdzierający ma ten kaszel, a w swoim życiu miał już 3 razy obturacyjne zapalenie oskrzeli leczone wziewami...tak bym chciała tego uniknąć tym razem Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Bańki 21.04.06, 23:38 to Ci nie pomogę bo dla mnie to nie jest sposób na wyleczenie alergii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 21.04.06, 23:41 alergia to temat rzeka, obecnie leczymy ją u dr Mikołajewicz Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 21.04.06, 23:43 i to ona zaleciła bańki i oklepywanie i powolne odstawienie ketotifenu i dietę, którą jemy od miesiąca a jaki jest twój sposób na leczenie alergii? Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Bańki 21.04.06, 23:53 sposobu ani patentu nie mam a temat rzeka i rózne podejście do tematu j, ja akurat konwencjonalnego leczenia nie popieram.Dr Mikołajewicz znam tyko z forum Alergii.Lepsze to niż ciągłe sterydy. Ten kaszel w łóżku nie przechodzi !? Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 22.04.06, 00:00 nie przechodzi...niestety A drMikołajewicz jest bardzo niekonwencjonalna albo jak kto woli naturopatyczna (nie leczy antybiotykami ani sterydami) u nas jak sie ładnie wyraziła sprząta Ignasia organizm dietą Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Bańki 22.04.06, 00:02 kszaszka napisała: > nie przechodzi...niestety opisz na pocztę ten kaszel(może juz jutro) > A drMikołajewicz jest bardzo niekonwencjonalna albo jak kto woli naturopatyczna > > (nie leczy antybiotykami ani sterydami) u nas jak sie ładnie wyraziła sprząta > Ignasia organizm dietą i dobrze, może Go ztego wyciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 22.04.06, 00:07 no własnie jesli pozwolisz wrócimy do tej rozmowy jutro dobranoc mały usnął głębiej i już nie kaszle Odpowiedz Link Zgłoś
kszaszka Re: Bańki 22.04.06, 00:05 B.dziękuję Ci za poświęcony NAM czas U nas zwykle jest taki scenariusz - 3-letnia Julianka przynosi infekcje z przedszkola, u niej się kończy katarem (nie jest alergikiem - zawsze była silna) a malutki od razu zapada na zapalenie oskrzeli Odpowiedz Link Zgłoś