marta108 17.03.06, 17:47 MOJE DZIECKO 4,5MIESIECY OTRZYMAŁO SZCZEPIONKE INFANRIX IPV+HIB DRUGA DOBE JUZ GORACZKUJE I TO WYSOKO BO MA 39,1 CZY KTOŚ Z PAŃSTWA SZCZEPIŁ DZIECKO TĄ SZCZEPIONKĄ I JAKIE BYŁY KOMPLIKACJE-PROSZĘ O ODPOWIEDŹ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marki0 Re: szczepienie 17.03.06, 22:35 Ja szczepiłam ta szczpionka, z tym że inaczej ja dostawaliśmy.A mianowicie, zamiast refundowanej dostawał od pocżtku tylko ta skojarzoną co 6 tygodni. Jesteśmy juz po 3 dawce/ma 5m-cy/ i nic takiego się nie działo u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: szczepienie 17.03.06, 22:54 u nas też było w porządku, jedynie po drugiej dawce maluszek był troszkę niespokojny Odpowiedz Link Zgłoś
mynia0 Re: szczepienie 17.03.06, 23:10 u nas było tylko delikatne rozdrażnienie i brak apetytu. gorączka jest spora, dziecko maleńkie- poradź się lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
muminka751 Re: szczepienie 18.03.06, 07:22 Mój Kacper bardzo źle się czuł po obu dawkach, gorączka, rozdrażnienie. Dodatkowo tego samego dnia był zaszczepiony prevenarem. Lekarz zalecił Viburcol i paracetamol, podobno 3 doby dziecko może się tak źle czuć. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marta108 Re: szczepienie 18.03.06, 23:31 Dziękuję bardzo za odpowiedzi na mój post-z malutką jest trochę lepiej ale musiała dostać antybiotyk i środki na obniżenie gorączki-pozdrawiam wszystkie mamy Odpowiedz Link Zgłoś