Dodaj do ulubionych

MAŁA NINKA -POPRAWA

10.04.06, 18:36
dzisiaj Nineczka oddycha już bez wspomagania, ma tylko maseczke tlenową ,widzę że pielęgniarki i lekarze są zadowoleni z obrotu sprawy, rtg płuc wykazał jeszcze zmiany w płucach ale jest o niebio lepiej niż tydzień temu chociaż może być różnie,nie skacze do góry, bo czytając historie dzieci bywa i tak ,że jest dobrze a za moment znowu coś się dzieje, ale mam nadzieje że jest silna i będzie tylko lepiej!!!!!
Obserwuj wątek
    • edytek1909 Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 10.04.06, 19:14
      Cieszmy się tym co jest a że jest lepiej.....to tylko ogromna radość!!!!!!!!!!!
    • nina122 Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 10.04.06, 19:53
      wiem że powinnam się cieszyć i się cieszę ale ta niepewność co będzie dalej,kiedy przejdzie na kardiochirurgie, czy jej się nie pogorszy trochę hamuje moje szczęście, już kilka razy było lepiej a później się pogarszało tak więc nie chce zapeszać ,nie myślę na razie o tym że kiedyś wróci do domu bo narobie sobie tylko nadzieji chociaz już trudno mi wytrzymać bez niej,marze o tym żeby ją karmić ,przytulać,kąpać,przewijać i budzić się o 3 w nocy żeby ją utulić,czasami śnię że jest już w domu i że jest zdrowa i jak się budzę to mi strasznie żal że to nie dzieje się naprawde ale pewnie tak mialo być,wszystko jest gdzieś zapisane ...
      • nina122 Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 11.04.06, 15:31
        dzisiaj się dowiedziałam ,że jeśli mała wytrzyma na własnym oddechu 2,3 doby to zostanie przeniesiona na kardiochirurgie ,wyniki badań wykazują że nie ma zapalenia płuc i tak w ogóle to nie było zapalenie płuc tylko infekcja pooperacyjna i bądż tu mądry ciągle coś zmieniają ,no ale najważniejsze że jest lepiej.A tak na marginesie, to ja i Ninka przesyłamy wam soczyste buziaki bo potraficie podtrzymać na duchu!! Jesteście wspaniali !!!!
    • kopacz_tej Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 10.04.06, 21:40
      Ninko,Ninko tak trzymaj smile) A my nadal kciuki za Twoje zdrówko trzymamy i tak nie śmiało sobie z radości podskakujemy smile.Pozdrawiam, Ewa
      • izakam51 Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 10.04.06, 22:19
        Cieszymy sie razem z wami, teraz może być tylko lepiej, Ninko trzymaj sie
        dzielnie.
        Iza
    • monikakonieczka Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 11.04.06, 09:34
      Życzę Wam,żeby już zawsze było tylko lepiej i wracajcie jak najszybciej do
      domku.W domku dojdziecie wszyscy "do siebie".Pozdrawiamy Monika,Kinga,Mateusz
      (HLHS)i Tomasz
    • mdulniak Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 11.04.06, 11:51
      Nino cieszę sie, że jest lepiej z malutką Ninką. Życzę jej szybkiego powrotu do
      zdrowia. Gosia
    • mama_nicoli Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 11.04.06, 12:14
      trzymamy kciuki za zdrówko Ninki
      wszytko bedzie ok
      buziaki
      Ania i Nicola
    • jukilop Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 11.04.06, 13:19
      super , będzie dobrze
    • aaparzoch1 Re: MAŁA NINKA -POPRAWA 11.04.06, 13:36
      Cieszę się razem z Wami. Powodzenia i szybkiego powrotu do domu. A wtedy
      nadrobicie wszystkie zaległości. Pozdawiam. Ola, mama Radka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się