bryca 29.05.06, 17:59 Czy ktos moze wie i ma jakies namiary gdzie przyjmuje i jakis telefon do gabinetu prywatnego dr Respondek-Liberskiej?Bede wdzieczna. A moze jeszcze jakis namiar do kogos co robi echo serca w łodzi i jest super dobry? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cartwood Re: dr.Respondek-Liberska 29.05.06, 19:00 Prof. Respondek-Liberska przyjmuje prywatnie w Specjalistycznych Gabinetach Lekarskie NAWROTMED ul. Nawrot 2A w Łodzi, tel (042) 633 26 79, 630 0171. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: dr.Respondek-Liberska 29.05.06, 19:24 Zobacz tez na www.sercedziecka.org.pl/index.php? url=3_diagnostyka_wad_serca.inc . Jezeli masz mozliwosc zrobienia echa u doktor Respondek-Liberskiej, to nie szukaj nikogo innego. To wysokiej klasy specjalistka i wspaniala kobieta. Pomogla juz niejednej z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiap10 Re: dr.Respondek-Liberska 29.05.06, 19:25 Jeszcze raz link : www.sercedziecka.org.pl/index.php?url=3_diagnostyka_wad_serca.inc Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: dr.Respondek-Liberska 29.05.06, 20:24 W imieniu mojej koleżanki gorąco polecam dr Respondek - Liberską z Łodzi. Jako jedyna odkryła poważną wadę genetyczną ( zespół Silvera - Russela) dziecka owej koleżanki, tak więc lekarze wiedzieli jak mają ratować dzieciątko po urodzeniu. Ps ja będąc w ciązy nie jechałam na wizytę do dr Respondek Liberskiej, gdyż moja ciąża była mega wzorowa.... POzdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
bryca Re: dr.Respondek-Liberska 30.05.06, 16:59 dziekuje serdecznie wszystkim za odpowiedź.Mam nadzieje ze z moja Malutka bedzie dobrze.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś