jukilop 18.07.06, 12:39 Olu czy Ty coś kiedys pisałaś o dr. Pająku ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaparzoch1 Re: do aaparzoch 18.07.06, 12:49 Cześc Magdo. Pamiętałam z forum, że jest dobry i pracował w Krakowie. A pytała mnie o niego nasza stomatolog, ponieważ miał operować dziewczynkę z jej bliskiej rodziny. Zresztą podałam jej namiary na forum i widziałam, że rodzice malutkiej tutaj zadawali pytanie go dotyczące . Zdajsie, że miał zastapić dr Skalskiego podczas operacji. Pozdrawiam. Cały czas o Was myślę i zaciskam kciuki. Czyżby pytanie było odnośnie operacji Twojego Marcina ? Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aaparzoch1 Re: do aaparzoch 18.07.06, 12:51 Domyślam się z czasu założenia wątku i treści : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24429&w=42619062&a=42619062 Odpowiedz Link Zgłoś
jukilop Re: do aaparzoch 18.07.06, 14:43 Pytam bo faktycznie w czasie kiedy my będziemy w Zabrzu prof. Skalski bedzie na urlopie a ja chciałabym byc 'przygotowana " na każda ewentualnośc choć nie sądzę żeby kardiochirurgia na ten moment wchodziła w grę Wolałam się upewnić - bo Gosia (ta od Anusi) właśnie mi się dowiedziała kto będzie na urlopie a kto nie - nasz prowadzący Jacek Kusa będzie a ablacje ma wykonywać DR.Oskar Kowalski a propo Gosi i Anusi są już w domku od wczoraj i wszystko jest ok pozdrawiam Cię serdecznie a szczególnie Radka Odpowiedz Link Zgłoś