Dodaj do ulubionych

Pomóżcie - prywtany kardiolog w Katowicach PILNE !

01.08.06, 09:57
Poszukuję dla znajomej dobrego kardiologa prywanie ( tak zeby mial echo na
miejscu) - bo termin wizyty na Ligocie dostala na 4 padziernika. U dziecka
wykryto szmer nad serduszkiem poodczas kontroli w 6 mc zycia (przed
szczepieniem).
Dziekujemy
Obserwuj wątek
    • mama_nicoli Re: Pomóżcie - prywtany kardiolog w Katowicach PI 01.08.06, 12:50
      ja tez poszukuje prywatnie dostep do kogos kto leczy na Ligocie my tez mamy
      wizyte dopiero w październiku - 30 a lekarz nam potrzebny juz teraz bo
      potrzebujemy zaswiadczenie o mozliwosci znieczulenia dziecka do leczenia ząbków
      czekamy na informacje
      Ania mama Nicoli (CoA, AS)
    • adam_myszor Re: Pomóżcie - prywtany kardiolog w Katowicach PI 03.08.06, 21:41
      Witam.
      Nie mam wprawdzie namiarów na prywatnego kardiologa (z tego co mi wiadomo dr
      Kowala nie ma prywatnego gabinetu - choć mogę się mylić). Natomiast echo
      serduszka można wykonać w prywatnym gabinecie w Chorzowie przy ulicy Drzymały
      12/1 (tel. 32/ 249 33 66) - echo wykonuje dr Więcek - Włodarska (jest to lekarz
      wykonujący echo w GCZDiM w Ligocie).
      Będąc tam ostatnio na USG głowy pytaliśmy również o koszt echa - 120 PLN
    • aaparzoch1 Re: Pomóżcie - prywtany kardiolog w Katowicach PI 04.08.06, 08:34
      Nie wiem na ile to aktualne ale dr Bogusław Mazurek z Ligoty jak wynika z
      wizytówki prowadził gabinet w Żywcu i przyjmował w nim w czwartki pomiędzy 16 a
      18.
    • fasola6 Re: Pomóżcie - prywtany kardiolog w Katowicach PI 06.08.06, 21:10
      A dr Agata Włoch? Mam telefon.
      • chantti Re: Pomóżcie - prywtany kardiolog w Katowicach PI 06.08.06, 22:15
        SZperajac p forum, wlasnie to nazwisko pleciłam swojej znajomej smile ale
        dziekuję za pamiec
        • a.g9910 Re: Pomóżcie - prywtany kardiolog w Katowicach PI 07.08.06, 19:08
          Jeżeli chodzi o dr Bogusława Mazurka to przyjmuje również w Bytomiu na ulicy:
          Okulickiego w Sigmie Bi.
          Mozna tam zadzwonic i otrzymać jakieś prywatne dane tel .
          • aaparzoch1 Re: Pomóżcie - prywtany kardiolog w Katowicach PI 08.08.06, 08:20
            Jesli dobrze podano mi na informacji to nr telefonu do Sigmy 032/3897075 i
            3897085. Dobrze wiedzieć, gdzie można umówić się z nim bliżej na wizytę w razie
            konieczności. Na priv moge podać inne namiary na dr Mazurka. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka