malgosia347 22.09.06, 21:59 Wczoraj w Wojewódzkim Szpitalu Dziecięcym w Bydgoszczy odbyła się impreza z okazji Dni Serca. Wszyscy świetnie się bawili. Relacja wraz ze zdjęciami będzie niebawem na stronie. Małgosia mama Madzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiamp Re: DNI SERCA W BYDGOSZCZY 22.09.06, 22:43 Super!!! Bardzo się cieszę, że impreza była udana. Ściskam mocno, Kasia, mama Julki i Michała Odpowiedz Link Zgłoś
cartwood Re: DNI SERCA W BYDGOSZCZY 23.09.06, 08:13 Bardzo żałujemy, że nie wiedzieliśmy o obchodach Dni Serca w Bydgoszczy, z pewnością uczestniczylibyśmy w obchodach. Skąd należało dowiedzieć się o tej imprezie?. Szczerze mówiąc, przeglądaliśmy Forum codziennie z nadzieją znalezienia informacji o Dniach Serca w Bydgoszczy. Trudno, może w przyszłym roku. Pozdrawiamy, Kasia i Tomek z Marysia (PA+IVS) Odpowiedz Link Zgłoś
anfido Re: DNI SERCA W BYDGOSZCZY 23.09.06, 14:17 A może przyjedziecie 25 wrzesnia do Starogardu Gdańskiego ( Dzień Serca na Rynku od 10-tej do 14-tej) lub do Chojnic 8 pażdziernika tez na Rynku zaczyna sie impreza ok. 11-tej????? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia347 Re: DNI SERCA W BYDGOSZCZY 24.09.06, 22:34 Kasiu i Tomku nie informowałam wszystkich o obchodach Dnia Serca ponieważ impreza odbywała się na terenie Wojwódzkiego Szpitala Dziecięcego, w małej sali i uczestniczyły w niej tylko dzieci przebywające w szpitalu i personel medyczny. Niestety na terenie szpitala nie mamy warunków żeby to zrobić na większą skalę. Moze spotkamy sie w Chojnicach? Mają tam być również lekarze z kardiologii Szpitala Dziecięcego.Pozdrawiam Was goraco. Małgosia mam Madzi Odpowiedz Link Zgłoś
cartwood Re: DNI SERCA W BYDGOSZCZY 25.09.06, 20:17 Witaj Malgosiu, Dziękujemy za informację o obchodach Dni Serca w Chojnicach. Jest szansa, że się pojawimy, oczywiście wszystko zależy od naszej córeczki Marysi, ponadto 10 października jedziemy na kontrolę do CZD. Chtnie zapozbalibyśmy się z planem Dni Serca w Chojnicach? Pozdrawiamy, Kasia i Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
malgosia347 Re: DNI SERCA W BYDGOSZCZY 25.09.06, 21:16 Jak tylko będę miała szczegółowy plan to Wam przekażę. Jutro jadę z moją Madzią do Gdańska. Ma dostać nowy lek. Trzymajcie kciuki żeby udało się pomyślnie wszystko załatwić.Pozdrawiam Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś