Gość: Audi 2 IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.05, 19:29 Nic dodac , nic ujac... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
borasca0107 Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! 09.02.05, 19:48 Gość portalu: Audi 2 napisał(a): > Nic dodac , nic ujac... ja tu jednak dodam jeszcze - WYCINKA TAK!!! - ale tylko tych wszystkich IDIOTOW bez wyobrazni, ktorzy wpadli na pomysl pozbycia sie przydroznych drzew!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audi 2 Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.05, 20:22 Gdyby wyeliminowac wszystkich tych ktorzy sa za tym dennym pomyslem nie byloby zbyt wielu pozostalych,lecz z tymi to moznaby w tym to kraju zaprowadzic lad i porzadek.A na brak tego jakos nikt za bardzo sie nie uskarza. Brud ,przekrety i np brak wody pitnej w XXI wieku to w tym kraju calkowicie normalne .I nikt sie zbytnio nie boczy. To jest nienormalne ,ale nie w tym spoleczenstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swiatowy Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.02.05, 21:06 Jak najbardziej wycinanie drzew dosc mam juz ogladania tych krzyzy przy drogach.A z ekologia to do lasu Odpowiedz Link Zgłoś
borasca0107 Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! 13.02.05, 00:03 Gość portalu: swiatowy napisał(a): > Jak najbardziej wycinanie drzew dosc mam juz ogladania tych krzyzy przy > drogach.A z ekologia to do lasu a z tobą do psychiatry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:50 Chyba to jednak z Tobą coś nie zupełnie o.k. I psychiatra by się przydał. Jestem za drzewami ale nie w "skrajni drogi" - tak to sie nazywa. Najlepiej byłoby budować drogi od nowa, szerokie, bezpieczne itd. I wszyscy byliby zadowoleni. Ale sie nie da!!! Trzeba tam gdzie to możliwe poszerzać, dobudowywać pas i czasmi wyciąć jakieś drzewo, żeby na nim nie zginął kolejny dureń. I z myślą o sobie powinniście zakończyć tę idiotyczną kampanię. Tak wycinać te drzewa, które są zagrożeniem, zachować te które w niczym nie przeszkadzają. A tam gdzie to możliwe budować nowe drogi, którym drzewa nie przeszkadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Audi 2 Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 19:37 Idiotyczna kampania, ktora wspomniales nie zostala przez nas wskrzeszona do zycia !!!!! To idioci rozpoczeli i grozi nam to iz beda kontynuowali te iscie IDIOTYCZNA KAMPANIE - jezeli w tym kontekscie o psychiatre chodzi jestem ... ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! Odpowiedz Link Zgłoś