Dodaj do ulubionych

Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!!!!!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 09.02.05, 19:29
Nic dodac , nic ujac...
Obserwuj wątek
    • borasca0107 Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! 09.02.05, 19:48
      Gość portalu: Audi 2 napisał(a):

> Nic dodac , nic ujac...

ja tu jednak dodam jeszcze - WYCINKA TAK!!! - ale tylko tych wszystkich IDIOTOW
      bez wyobrazni, ktorzy wpadli na pomysl pozbycia sie przydroznych drzew!!!
      • Gość: Audi 2 Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.05, 20:22
        Gdyby wyeliminowac wszystkich tych ktorzy sa za tym dennym pomyslem
        nie byloby zbyt wielu pozostalych,lecz z tymi to moznaby w tym to
        kraju zaprowadzic lad i porzadek.A na brak tego jakos nikt za bardzo sie nie
        uskarza. Brud ,przekrety i np brak wody pitnej w XXI wieku to w tym kraju
        calkowicie normalne .I nikt sie zbytnio nie boczy.
        To jest nienormalne ,ale nie w tym spoleczenstwie.
    • Gość: swiatowy Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 10.02.05, 21:06
      Jak najbardziej wycinanie drzew dosc mam juz ogladania tych krzyzy przy
      drogach.A z ekologia to do lasu
      • borasca0107 Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! 13.02.05, 00:03
        Gość portalu: swiatowy napisał(a):

> Jak najbardziej wycinanie drzew dosc mam juz ogladania tych krzyzy przy
        > drogach.A z ekologia to do lasu

a z tobą do psychiatry...
        • Gość: normalny Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 12:50
          Chyba to jednak z Tobą coś nie zupełnie o.k. I psychiatra by się przydał.
          Jestem za drzewami ale nie w "skrajni drogi" - tak to sie nazywa.
          Najlepiej byłoby budować drogi od nowa, szerokie, bezpieczne itd. I wszyscy
          byliby zadowoleni. Ale sie nie da!!! Trzeba tam gdzie to możliwe poszerzać,
          dobudowywać pas i czasmi wyciąć jakieś drzewo, żeby na nim nie zginął kolejny
          dureń. I z myślą o sobie powinniście zakończyć tę idiotyczną kampanię.
          Tak wycinać te drzewa, które są zagrożeniem, zachować te które w niczym nie
          przeszkadzają. A tam gdzie to możliwe budować nowe drogi, którym drzewa nie
          przeszkadzają.
          • Gość: Audi 2 Re: Nowe drogi -Tak ,wycinanie drzew -NIE-!!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 19:37
            Idiotyczna kampania, ktora wspomniales nie zostala przez nas wskrzeszona
            do zycia !!!!!
            To idioci rozpoczeli i grozi nam to iz beda kontynuowali te iscie
            IDIOTYCZNA KAMPANIE - jezeli w tym kontekscie o psychiatre chodzi
            jestem ... ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka