mlodamama13 25.10.06, 12:42 Witajcie! Czy podawałyście swoim niemowlakom ten homeopatyczny syropek? W jakiej dawce? Synek ma 11,5 m-ca. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniadukat Re: syrop Stodal na kaszelek 25.10.06, 12:58 właśnie nie dawno skończyłam podawać Stodal, mały ma 3 i pół miesiąca i miał dawke 2 razy dziennie po łyżeczce. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodamama13 Re: syrop Stodal na kaszelek 25.10.06, 13:09 Bardzo dziękuję za odpowiedź. Czy syropek pomógł? Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: syrop Stodal na kaszelek 25.10.06, 13:29 mojemu śrdnio pomagał tak samo jak drosetux - chyba homeopatia na moje dziecię nie działa, teaz przerzuciłam się na rubital i działa świetnie (tyle że nie wiem jak przy uczuleniu na maliny - może zwykły prawoślazowy wtedy?) Odpowiedz Link Zgłoś
aniadukat Re: syrop Stodal na kaszelek 25.10.06, 15:02 trudno powiedzieć czy pomógł ponieważ skończyło się na zastrzykach, na początku był tylko syrop a po kontroli okazało się że potrzebny jest antybiotyk. Poprawa nastąpiła dopiero po zastrzykach, ale nie zawsze przeciez tak jest, więc może pomoże Odpowiedz Link Zgłoś