Dodaj do ulubionych

POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców

03.11.06, 21:12
Będę w Poznaniu w dniach 24-26 listopada na konferencji. Pomyślałam, że może
by tak zorganizować jakieś spotkanie. Myślałam o 25 listopada po południu lub
26 listopada w granicach godz. 11-12-tej. Nie znam Poznania zupełnie, więc
dużo by zależało od propozycji Poznanianek i Poznaniaków z forum, jezeli
chodzi o wybór miejsca spotkania. Chętnych proszę o kontakt.
Kolejna sprawa to nocleg - może ktoś z forum mógłby mnie przenocować. Mój
wyjazd będzie finansowany przez Fundusz, ale szczerze, chciałabym aby koszty
mojego wyjazdu były jak najmniejsze.
Obserwuj wątek
    • edytek1909 Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 04.11.06, 10:59
      Aniu- na mnie na dzień dzisiejszy możesz liczyć- w sobotę będę o ile nic nie
      stanie mi na przeszkodzie!!!Spotkać sie byloby milo a jeszcze milej
      zebrać "sercowych" poznaniaków w jedno miejsce!!!!!
      Edyta
    • aska762 Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 04.11.06, 11:48

Witaj,
      chętnie spotkam się. Piszę ostatno rzadko, rzadko zaglądam na forum, ale z Funduszem i Forum jestem mocno związana emocjonalnie - ostatnio mobilizuję się, żeby się bardziej zaangażować, ale póki co praca i zdrowie Marysi mi nie pozwala... 25tego mam wolny i baaardzo chętnie się spotkam. Służę też noclegiem!
      tel do mnie 503-317-385.
      • anfido Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 06.11.06, 08:45
        Oczywiście jezeli nie będę za bardzo przeszkadzać to bardzo chętnie skorzytam z
        noclegu u Waszej rodzinki. Proszę wyślij mi na priva namiary dokładne na Ciebie.
        Jak tylko będę znała wszystkie szczegóły to dam znać co i jak.
    • aska762 Re: POZNAŃ spotkanie rodziców 06.11.06, 09:20
      Podbijam!!!!
      Fajnie byłoby się spotkać i pogadać w realu, na Forum jest kilkoro Rodziców z Poznania, spotkajmy się!!!!!
      • jukilop Re: POZNAŃ spotkanie rodziców 06.11.06, 10:13
        bardzo chętnie się spotkam z Rodzicami innych dzieci.
        Może uda mi się zorganizować lokum (salka konferencyjna w mojej Firmie), chyba
        że wolicie gdzieś na mieście . Proszę o wypowiedzenia się.
        Aśka - ubiegłaś mnie !!!
        pozdrawiam
        Magdalena
      • omega771 Re: POZNAŃ spotkanie rodziców 08.11.06, 20:01
        aska762 napisała:

> Podbijam!!!!
        > Fajnie byłoby się spotkać i pogadać w realu, na Forum jest kilkoro Rodziców z
        P
        > oznania, spotkajmy się!!!!!
        >
        witaj asiu tu mama szymonka ze wszepionym stymulatorem serca. przepraszam że
        się nie odzywałam. jestem zainteresowana spotkaniem serduszek w poznaniu i
        chciałabym dowiedzieć się czego więcej na ten temat.
      • omega771 Re: POZNAŃ spotkanie rodziców 08.11.06, 20:08
        asiu chętnie wzięłabym udział w spotkaniu rodziców.
        pytałaś mnie któregos razu o mojego synka. szymon ma wrodzony blok
        przedsionkowo-komorowy III stopnia podaobnie jak twoja marysia i ma również
        dużą durrkę w seruduszku ASD II.
        pzdr mama szymonka - magda
    • aska762 Do Julkilop 06.11.06, 10:42
      Prawdę mówiąc mi jest obojętnie - możemy spotkać się w kafejce albo u Ciebie w sali konferencyjnej - ważne żebyśmy się spotkały smile.
    • msamel Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 06.11.06, 10:45
      Witam

Zgłaszam swoją gotowość !!!!

Monika , mama Jakuba TGA + CoA
      • jukilop Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 06.11.06, 11:38
        edyta Ty też będziesz ????
    • aska762 Do Jukilop! 06.11.06, 13:12
      To co Magda załatwisz tą salę konferencyjną? Moglibyśmy spotkać się u Ciebie w pracy?
      • jukilop Re: Do Jukilop! 06.11.06, 13:18
        na 99% będzie
        szef wraca z Berlina 8.11.06 także 9.11.2006 dam 100% odpowiedź
        (kawa , herbata , zimne napoje - gratis ) słodkie ( musiałybyśmy coś
        zorganizowac , ale to chyba nie problem )a uwazam że w knajpie raz że
        przepłacimy a dwa że spokojniej będzie pogadać w takiej sali niż w jakimś Pubie
        lub podobnym miejscu
        wyraźcie swoje zdanie , prosze
        • jukilop Re: a tak wogóle ... 06.11.06, 13:19
          tak nas mało ??????
    • aska762 Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 06.11.06, 13:21
      Jestem za. Mam nadzieję, że się uda wszystko zgrać i że się spotkamy smile.
    • jukilop Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 06.11.06, 13:34
      jeszcze z tego co pamiętam są Zajączki , moze się odezwą
      no i marchewka ale muszę wrócic do wątku w który misze że przylatuje do kraju
      • anfido Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 06.11.06, 16:40
        Rozmawiałam z Markiem Zajaczkiem - powiedział, że będą.
        Edytka tez będzie.
        • jukilop Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 07.11.06, 08:21
          rozumiem że Edyta śpi u mnie !!!!!!
    • aska762 Do omega771 09.11.06, 09:30
      Dziękuję Ci za odzew. Cieszę się, że się spotkamy. Magda (Jukilop) załatwia salę. A tak w ogóle to możlwie zę się znamy z poradni smile
      Do zobaczenia!
      • jukilop Re: odnośnie sali 09.11.06, 14:16
        jeszcze dzis nic nie wiem - szef owszem wrócił, ale jest posiedzenie Zarządu ,
        nie moge przeszkadzać , jutro z kolei mam urlop (imieniny Marcina zawsze
        szumnie wyprawiam dla całej mojej Rodziny ale w tym roku podwójnie mam za co
        dziękiować RODZINIE - pomagali mi w najcięższym momencie mego życia )
        ale do rzeczy , myślę że w poniedziałek będę wiedziała na 100 % - NA 99%
        załatwione - mam dobrego szefa (notabene ma też dziecko z wada serca - obecnie
        zdrów )
        cały czas myślę o Valerii a właściwie o jej bracie ARKU , dlatego mnie przez
        chwile nie było , nie miałam siły na to wszystko , zajrzyjcie proszę na Forum
        Conni i zapalcie dla niego (*)

o salę sie nie martwcie coś załatwię !!!!!!!!
        • jukilop Re: odnośnie sali 13.11.06, 14:42
          jutro napisze gdzie sie spotykamy i o której (mniej wiecej )
          dziś wieczorem będę to ustalała z Edytą
          • anfido Re: odnośnie sali 13.11.06, 17:15
            Ja przyjeżdżam w piatek wieczorem. W sobotę od ok.9-tej do 14-tej powinnam byc
            na konferencji a póżniej tak jak juz pisałam, az do niedzieli wieczorem jestem
            wolna i juz nie mogę doczekac się spotkania z Wami wszystkimi.
            • jukilop Re: spotkanie Poznań 14.11.06, 15:54
              Wstępnie ustalono spotkanie w piątek 24.11.06 godz około 20.00
              Zbiórka przy kinie Wilda (Poznań , ul.Wierzbiecice)
              ( z uwagi na małą ilość osób spotkanie odbedzie się w kameralnym
              pomieszczeniu , a nie w sali konferencyjnej jak zakładano )
              Magdalena
              • omega771 Re: spotkanie Poznań 14.11.06, 18:10
                bardzo sie cieszę że ustalono już termin spotkania, ale z drugiej strony jestem
                smutna że w piatek niestety nie będę mogła w nim uczestniczyć. a czy na pewno
                jes to już ostateczny termin? może mogłaby to być sobota? pozdrawiam mama
                szymonka
    • aska762 Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 14.11.06, 20:46
      Już się cieszę na spotkanie smileAle czy na pewno będzie nas tak mało? Rozumiem, że planujemy się spotkać bez dzieci (sugeruję się godziną) wtedy np w naszym przypadku mąż będzie zmuszony zostać w domu z dziećmi i nie spotka WAS...Jeżeli z każdej rodzinki przyjedzie tylko "delegat" to żeczywiście nie będzie nas dużo...
      • jukilop Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 14.11.06, 22:47
        Owszem tak zostało ustalone z Edyta i Ania , skoro w piatek się widzimy my
        dorośli , może w sobotę na spacer z pociechami (nie mówie o sobie tzn Marcin
        chadza już swoimi scieżkami ma prawie 17 lat ) Ania jest przecież do
        niedzieli , jedynie Edyta wyjeżdza w sobotę .Jakaś Mama nie może w piątek to
        może w sobote znajdzie czas ?
        • anfido Re: POZNAŃ - 25-26 listopada - spotkanie rodziców 15.11.06, 08:10
          W piątek będzie taki wiecie wieczorek zapoznawczy. Nic nie stoi na
          przeszkodzie, aby osoby które nie mogą w piątek, spotkały się z nami w sobotę
          lub niedzielę. Na takie właśnie spotkanie liczę - rodzice i dzieci wszyscy
          razem, aby jak najwięcej Was poznać i może zmobilizować Was do stworzenia grupy
          wsparcia w Poznaniu. Ja do tej pory po prostu wynajmowałam salę w hotelu (
          dzieki uprzejmości hotelu mamy salę bezpłatnie), mam kontakt do ok. 40 rodzin z
          Trójmiasta i okolic, informowałam ich co będzie na spotkaniu, kiedy i o jakiej
          godzinie i spotykaliśmy się. Był bal karnawałowy, była prelekcja o zapaleniu
          wsierdzia, teraz organizować już zaczynam kolejny bal, który odbędzie się chyba
          w lutym???
          Były to spotkania na luzie, bez żadnych form i ograniczeń, no moze pierwsze
          było troche sztywne , bo jeszcze wszyscy się nie znaliśmy, ale juz po chwili
          wszyscy rozmawialismy jak dobrzy znajomi. Najważniejsze, że każde takie
          spotkanie daje nam rodzicom siłę do dalszej walki, pokazuje, że inne dzieci
          mimo, ze np. maja o wiele cięższą wadę serduszka świetnie sobie radzą i
          zupełnie nie widac, że mogą miec chore serduszko. Nawiązujemy bliższe
          znajomości. Rodzice mówią o Funduszu w swoim otoczeniu. Dzięki temu udało mi
          sie juz kilku rodzinom pomóc, gdy musisały nagle z dziećmi jechać do Łodzi na
          operację. Wspieramy się i czujemy wokół siebie życzliwość i chęć pomocy.
          Telefon mam włączony 24 godziny na dobę. Każdy może się ze mna skontaktować
          praktycznie zawsze. Czesto jest, że jadę osobiście do rodzin.
          Zawożę ubranka, zabawki i inne rzeczy które uda mi sie dostać, pomagam w
          zdobyciu zasiłków, jeżeli jest taka potrzeba to też staram sie popmóc finansowo
          ze środków Funduszu itp.
          Pewnie w przyszłym roku, jak wrócę do pracy, będę miała na to wszystko trochę
          mniej czasu, ale jakoś postaram się dalej robić to co robię, bo każda rodzina,
          dziecko, któremu uda mi się pomóc utwierdza mnie w przekonaniu, że to co robię
          jest dobre, a przede wszystkim potrzebne.
    • aska762 Do Jukilop 16.11.06, 20:28
      Magda czy możesz zdradzić plany naszego spotkania sobotniego i niedzielnego? Nie wiem czy macie już coś ustalone z Edytą. Jestem po rozmowie z Magdą (omega771), która nie dojedzie w piątek (mieszka 50 km od Poznania) i muisałaby wcześniej wiedzieć o której tak mnie więcej spotkamy się w sobotę lub niedzielę, żeby dotrzeć na to spotkanie. Ja w sobotę idę do pracy i szykuję przyjęcie urodzinowe dla Kubusia - w gruncie rzeczy też musiałabym wiedzieć co i jak mam sobie zaplanować, żeby wyrobić się na jeszcze jedno spotkanie z Wami smile. Podejrzewam, że nie tylko nam zależy na poznaniu bliższych szczegółów, żeby każdy mógł sobie weekend spokojnie zapalnować.
      Daj znać jak coś będziesz wiedziała? Potrzebujesz może pomocy? Chętnie pomogę w przygotowaniach smile!
      Pozdrawiam gorąco
      • anfido Re: Do Jukilop 17.11.06, 09:48
        Magda , wieczorkiem do Ciebie zadzwonię.
        • jukilop Re: do Ani , Asi 17.11.06, 12:20
          Aniu ok , czekam
          Asiu jak tylko wejdziemy na jakieś szczegóły napiszę
          • edytek1909 Re: do Ani , Asi 17.11.06, 16:16
            Oki Magda i Ania-sie zdzwonimy wieczorem!!
            • jukilop Re: spotkanie - Poznań 17.11.06, 23:15
              plan następujacy
              piątek godz ok 19.30 zbiórka kino Wilda
              potem spotkanie w moim mieszkaniu (niedaleko kina )
              mała kawka , małe winko
              nastepnie w niedzielę ok godz 12.00 Stary Rynek przy Ratuszu od
              strony "koziołków" spotkanie Rodziców razem z pociechami
              czekamy na wszystkich chętnych
              Magdalena
              (mama MarcinasmileP-ń
              • jukilop Re: spotkanie - Poznań 23.11.06, 11:31
                Zbiórka 19.30 kino Wilda
                czekamy !!!!!!!!!!!!!!!
                • anfido Re: spotkanie - Poznań 23.11.06, 13:00
                  Mój pociąg planowo ma być w Poznaniu o 19.32. Odbierze mnie Aska762, więc
                  będziemy trochę spóźnione.
                  • jukilop Re: spotkanie - Poznań 23.11.06, 14:16
                    Asi juz wytłumaczyłam gdzie mieszkam , takze Wy prosto z dworca do mnie !!!!!
                    • anfido Re: spotkanie - Poznań - 26.11.2006 24.11.06, 21:33
                      Dotyczy spotkania w niedzielę na Rynku godz.12.00. Będę miała na sobie ubraną
                      koszulkę - biała z napisem Fundusz Serce Dziecka, a w reku będę trzymac plakat
                      Funduszu.
                      Zapraszam goraco na spotkanie. Będę czekać na wszystkich, którzy przyjadą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka