Gość: guest IP: *.* 18.06.01, 11:46 MOŻE KTOŚ Z WAS MA GODNEGO POLECENIA ORTOPEDĘ DZIECIĘCEGO Z w-WY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guest Re: ORTOPEDA W w-WIE IP: *.* 13.07.01, 14:10 Radzę odwiedzić szpital wojskowy na Szaserów, konsultacje odbywają się w środy do godziny 12 na oddziale ortopedii dziecięcej. Konsultacje dla osób nie z Kasy branżowej kosztują około 50 zł. Warto postarać się o konsultację u profesora z oddziału. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ORTOPEDA W w-WIE IP: *.* 16.07.01, 13:22 bardzo polecam dr Michalaka, przyjmuje w centrum damiana i jest naprawde w porzo. straszna mi zrobil awanture, ze zle nozki trzymam przy przewijaniu. tak sie przeje;lam, ze nie wiem teraz jak mogla inaczej przwijac. jest konkretny , profesjonalny, gada z dzieciakami i polecony. pozdro. j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ORTOPEDA W w-WIE IP: *.* 23.07.01, 13:47 Polecam (tez mi poleconego i sprawdzonego przez rodzine i znajomych) dr Bonifacego Jagodę - przyjmuje w prywatnej przychodni ul. Sobieskiego 18, tel. 6516687, i chyba tez gdzies na Goclawiu (?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Re: ORTOPEDA W w-WIE IP: *.* 30.07.01, 12:57 Nie wiem czy jeszcze potrzebujesz, ale polecam Ci dr Czarnecką ze szpitala na Kopernika. Wystarczy mieć skierowanie od pediatry i wtedy nic sie nie płaci. Odpowiedz Link Zgłoś