Dodaj do ulubionych

Homeopata we Wrocławiu - PILNIE POSZUKUJĘ!!!!!!!

IP: *.* 21.11.01, 14:33
Pilnie poszukuję dobrego homeopaty - pediatry we Wrocławiu dla mojej 2,5-letniej córki. Leczenie konwencjonalne jej nie pomaga, a ja nie mam juz pomysłów na wynajdywanie lekarzy (zresztą na żadnego dobrego niestety nie udało mi się trafić we Wrocku... - brak szczęścia? )Proszę Was o pomoc - może znacie kogoś godnego polecenia?Z desperacji jestem już nawet gotowa jechać do kogoś gdzieś w Polsce - bylebym wiedziała gdzie...Załamana Betka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest "Owcze bobki" - czy to zaparcie? IP: *.* 21.11.01, 14:45
      Moja 2,5-letnia córcia wypróżnia się prawie codziennie ale w postaci "owczych bobków" - jak to nazywam. Nie wiem czy to już zaparcie? Może znacie na to jakieś sposoby - bo syrop Lactulosa przepisany przez lekarza spowodował dwudniowy przestój a trzeciego dnia znów były bobki....Betka
      • Gość: guest Re: "Owcze bobki" - czy to zaparcie? IP: *.* 21.11.01, 16:28
        Ja mam z moją prawie trzyletnią Agatką ten sam problem, chociaż nie wiem prawdę mówiąc czy to problem. Ogólnie rzecz biorąc robi kupkę dwa razy dziennie i nie sprawia wrażenia żeby miała z tym jakiś problem.Betka a ten syrop, to taki o smaku pomarańczowym? Bo kiedyś jak Agacia przeszła na butelkę i nie robiła kupki przez tydzień to lekarka mi jakiś przepisała i podziałał ale nie pamiętam nazwy.PozdrawiamMarzena
        • Gość: guest Re: "Owcze bobki" - czy to zaparcie? IP: *.* 21.11.01, 17:25
          ... może to i pomarańczowy ma smak - ale u nas nie działa...Mi szkada Marty, bo od tego (chyba) ciągle ma czerwony "pierścień" wokół odbytu...No i mimo wszystko - takie kupy chyba nie są normalne?Betka
      • Gość: guest Re: "Owcze bobki" - czy to zaparcie? IP: *.* 22.11.01, 22:07
        daj znac czy interesuja cie leki homeopatycze? mojemu synowi bobki po takich przeszly bezpowrotnie. pozdro. j.
        • Gość: guest Re: "Owcze bobki" - czy to zaparcie? IP: *.* 23.11.01, 00:22
          Homeopatia jak najbardziej!!!!!!Właśnie szukam dla małej jakiegoś dobrego lekarza we Wrocławiu ale nikogo nie mogę znależć!A może Ty jesteś z Wrocka?Czekam na nazwę leku!Pozdrowionka Betka
          • Gość: Kasjopeja zaparcie IP: *.* 06.03.02, 22:02
            Moja córeczka (21 miesiecy) od 2-3 tyg. ma zaparcie. wczesniej nic takiego sie nie zdarzalo. a teraz non-stop. z mala przerwa w miedzyczasie.juz zmienilam diete. dodaje ciagle otreby, soczki marchwiowo-jablkowe, koperek, rumianek, sliwki. czopki glicerynowe nie pomagaja nawet.nawet probuje rano na czczo dawac siemie lniane nastawione poprzedniego dnia, niestety ze skutkiem marnym, bo mala odmawia przyjmowania tego specyfiku. nie chce tez gryzc jablka, ani pic robionych przeze mnie sokow. malo tez pije - ale jak zmusic dziecko do picia??jesli macie jakies dobre, sprawdzone sposoby na zaparcia - blagam podajcie, bo mnie juz rece opadaja.epf
            • Gość: Anna72 Re: zaparcie IP: *.* 07.03.02, 10:10
              Jeśli mogę doradzić, to polecam Duphalac. Wypróbowany przez nas od wielu miesięcy. Dobrze "rozrzedza" kupki i nie ma działań ubocznych. Do kupienia na receptę, ale miły aptekarz sprzeda bez recepty :-) .Nie będę się rozpisywać, bo o zaparciach było już bardzo dużo razy na forum. Pozdrawiam, Anka.
              • Gość: Kasjopeja Re: zaparcie IP: *.* 07.03.02, 16:51
                Dzieki, dzis dalam jej lactulosum - ten sam skladnik. na razie brak efektow, ale trzeba czekac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka