Dodaj do ulubionych

KRAKÓW PROSZONY O POMOC

IP: *.* 25.11.01, 22:42
cześc, mam pytanie do wszystkich mam alergików z KRAKOWA. niedawno robiliśmy naszej 9 miesęcznej córeczce badanie IGE i wyszło że ma na coś alergię, więc nasza pani pediatra dała nam skierowanie do ALERGOLOGA. próbowaliśmy więc z tym skierowaniem zarejestrować ją w poradni alergologicznej na AL.POKOJU, ale pani w rejestracji odesłała nas z kwitkiem mówiąc że najbliższy wolny termin jest na STYCZEŃ!!!! SZOK! przecięż to kompletna paranoja, mam z alergicznym niemowlakiem czekać parę miesięcy az łaskawie nas przyjmie szanowny pan doktor?! jak wiadomo alergii nie powinno się bagatelizować bo może przerodzić się w późniejszym wieku w astmę. nie wiem co mam teraz robić, nie za bardzo stać mnie na prywatne wizyty u alergologa, a w końcu chyba należy mi się opieka zdrowotna od państwa, no i po coś te poradnie są. mamy z krakowa , gdzie wy chodzicie ze swoimi pociechami, czy też napotkałyście na takie przeszkody???? bardzo proszę o pilną odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: KRAKÓW PROSZONY O POMOC IP: *.* 29.11.01, 11:11
      Cześć tu Kraków!Mój synek też jest alergikiem i ma AZS. Nie mam żadnych problemów z dostaniem się do alergologa (leczymy się od 10-ciu miesięcy).Z tego co piszesz masz skierowanie na al. Pokoju. Czy do pediatry też tam chodzisz? Bo ja chodzę do pani dr Pieły właśnie z al. Pokoju i od niej dostałam skierowanie do alergologa(dr Klimaszewska- Rębiasz) ze Szpitala Dziecięcego na Strzeleckiej. Chcąc iść na wizytę dzwonię rano i idę za godzinę lub dwie bez żadnego problemu.Alergolog przyjmuje rano od poniedziałku do środy nie wiem jak w czwartki i piątki.Jeżeli chcesz wiedzieć coś jeszcze to pisz.Pozdrawiam Sylwia mama Tymona.
      • Gość: guest Re: KRAKÓW PROSZONY O POMOC IP: *.* 29.11.01, 11:59
        Wiem że alergolog przyjmuje na ulicy Budziszyńskiej w Mistrzejowicach. Wiele osób chwali sobie generalnie tą przychodnię. Więc może tu spróbuj. Ja nie korzystałam na razie. PozdrawiamKruszynka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka