Dodaj do ulubionych

Naturalna antykoncepcja

IP: *.* 04.01.02, 22:24
Poszukuję dobrych poradników na temat naturalnych metod zapobiegania ciąży.Pozdrawiam,anka
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: Naturalna antykoncepcja IP: *.* 04.01.02, 23:43
      Aniu, a jakich, takich z internetu, czy książek?.w internecie jest mnóstwo ciekawych stron-wystarczy kliknąć :naturalne planowanie rodziny-wyszukiwarka znajdzie Ci wiele dobrych stron- na tych stronach polecają poradniki i prowadzą niedrogą wysyłkową sprzedaż materiałów do nauki NPR-u. Osobiście polecam Ci książki prof.Fijałkowskiego.Książek szukaj w katolickich księgarniach-tam jest najwięcej.I jeszcze jedno-osoby propagujące naturalne metody planowania rodziny(NPR) nie lubią słowa "antykoncepcja", więc lepiej tego słowa nie używać w odniesieniu do NPR-u. Odezwij się, czy coś znalazłaś. Jeśli nie, to coś Ci zeskanuję i wyślę. Na eDziecku jest mnóstwo mam stosujących naturalne metody-na pewno chętnie Ci pomogą.Pozdrawiam.Ania
      • Gość: guest Re: Naturalna antykoncepcja IP: *.* 05.01.02, 10:49
        Aniu!Ja jeszcze zanim wyszłam za maz na studiach, przeczytałam ksiażkę Johna i Sheilii Kippley"ów i na tej ksiazce tez naucxyło sie naturalnie planowac rodzinę wiele dziewczyn z mojego roku. Ksiazka jest z 1987 roku, ale dla mnie wciaz rewelacyjna i naprawde rzrtelnie napisana. Fijałkowskiego znam z innych ksiązek o rodzinie, ale nie znam pozycji o NPR.
    • Gość: guest Re: NPR IP: *.* 06.01.02, 00:23
      Dziękuję za odpowiedzi. Serdecznie pozdrawiaam,Anka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka