Dodaj do ulubionych

Przeziębiona Agatka...

IP: *.* 12.03.02, 16:29
Bardzo Was proszę moje drogie emamy o pomoc. Może znacie jakieś naturalne sposoby na przeziębienie. Moja 6 mies. córcia strasznie smarka i kaszle a ja nie chciałabym pakować w niej chemii. Zaniepokojona I.
Obserwuj wątek
    • Gość: AniaSK Re: Przeziębiona Agatka... IP: *.* 12.03.02, 17:01
      Masz wiele możliwości, począwszy od syropu z cebuli (jest też wesja z czosnkiem i cytryną), inhalacje, nacieranie maścią Pulmex, Depulol a skończywszy na homeopatycznych lekach. Ania
    • Gość: sawlb Re: Przeziębiona Agatka... IP: *.* 12.03.02, 18:08
      Iwonko,na ponizszej stronie sa linki do stron nt dolegliwosci Agatki. Zerknij tylko co jest dozwolone dla jej wieku. Wiele slabych herbatek ziolowych mozna podawac dziecku w malych ilosciach (ok 2 lyzeczek)juz od 4go miesiaca.Leki homeopatyczne dozwolone sa nawet dla noworodkow.Podobnie z kominkiem aromaterapeutycznym (byle tylko dobrac olejki dozwolone dla maluszkow).Jesli karmisz piersia sama mozesz pic np ziolka i wtedy w odpowiednim stezeniu dostana sie one z pokarmem do organizmu Agatki.Czosnek i cebulka w Twojej diecie jak najbardziej wskazane (chyba,ze Agatka reaguje kolkami itp). Tyle medrkowania. Podaje link,a jesli masz jakies pytanie,pisz na priva.I zycze zdrowka dla Agatki.http://umamy.homestead.com/infekcje.html
    • Gość: skowron Re: Przeziębiona Agatka... IP: *.* 13.03.02, 21:06
      cześć Moja 7 miesięczna Zuzia niestety też dość częśto kicha parska i ma katarek. Kilka razy okazało się, że ona reaguje tak na ząbkowanie tzn. katar i kaszel(zwłaszcza w nocy podczas snu)Ja jej dalę pół łyżeczki wapna i 5 kropli cebionu trzy razy dziennie. Pomaga(jeśli nie jest to ząbkowanie). Dużo zdrowia Gośka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka