Gość: Edyta-C. IP: *.* 09.04.02, 08:40 Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś był z dzieckiem na zjazdach w Wieliczce.Ile kosztuje taki zjazd,a może jest refundowany przez kase chorych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ulcik Re: Wieliczka!!! IP: *.* 09.04.02, 11:16 HejMoja kolezanka byla w wieliczce i po skrocie wyglada to tak :1. lekarz daje skierowanie do sanatorium 2. w kasie chorych sama zalatwiasz aby to byla wieliczka3. w wieliczce decyduja po ich badaniach czy dziecko " sie nadaje"4. Kasa chorych za to płaci.pozdraiwam ulcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota619 Re: Wieliczka!!! IP: *.* 09.04.02, 21:18 A co to są te zjazdy w Wieliczce? Pytam z ciekawości, bo moje dzieciaki wciąż chore, a to pewnie jakiś cudowny środek na wszelkie choroby... pozdrawiamdorota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulcik Re: Wieliczka!!! IP: *.* 10.04.02, 09:20 Dla zainteresowanych i nie tylko http://www.kopalnia.pl/sanatorium_t.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta-C. Re: Wieliczka!!! - do DOROTY IP: *.* 10.04.02, 14:26 CZeść.Te zjazdy mają najprawdopodobniej pomóc w infekcjach górnych dróg oddechowych. Na takie zjazdy można zapisać dzieci od 4 lat,słyszałam że są też bezpłatne refundowane przez kase chorych żeby dały jakiś efekt trzeba ich 12.Dorota Ja jestem z Krakowa,a TY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota619 Re: Wieliczka!!! - do DOROTY IP: *.* 10.04.02, 16:29 Ja tez!!!pozdrawiam dorota Odpowiedz Link Zgłoś